ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στην Άγκυρα

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ καταγράφηκε σήμερα, Σάββατο 19 Οκτωβρίου το μεσημέρι, στην Άγκυρα, στην Τουρκία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Προεδρίας για τη Διαχείριση Καταστροφών και Εκτάκτων Αναγκών (AFAD), η δόνηση καταγράφηκε στις 14:41 με επίκεντρο την περιοχή Dulkadiroğlu.

Η δόνηση προσδιορίστηκε σε βάθος 10,53 χιλιομέτρων, αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Αλί Γερλίκαγια, σε δήλωσή του στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε ότι η AFAD και τα σχετικά ιδρύματα ξεκίνησαν αμέσως επιτόπιες σαρώσεις.

Αναφέροντας ότι οι εργασίες συνεχίζονται, ο Γερλίκαγια δήλωσε τα εξής: «Σεισμός μεγέθους 4,4 βαθμών σημειώθηκε στην περιοχή Dulkadiroğlu του Kahramanmaraş. Η AFAD και όλες οι ομάδες των αρμόδιων φορέων μας ξεκίνησαν αμέσως επιτόπιες σαρώσεις. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία αρνητική κατάσταση. Εύχομαι στους πολίτες μας που επλήγησαν από τον σεισμό να είνα καλά. Είθε ο Θεός να προστατεύει τη χώρα και το έθνος μας από καταστροφές».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Επανέρχεται το Άλμα για τους πύργους στη Λάρνακα-«Το Τμ. Περιβάλλοντος με υπηρεσιακή γλώσσα επιλεκτικά διευκρινίζει»
Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα μετά από έλεγχο σε 15 διαμερίσματα στην παλιά Λευκωσία
Πάνω από 100 νεκροί στη Γάζα παρά τις εκκλήσεις για κατάπαυση πυρός-«Ανθρώπινα μέλη σκορπισμένα παντού»
Ο Τραμπ αίρει τις κυρώσεις στη Συρία με προεδρικό διάταγμα-Εξαιρούνται Άσαντ και στενοί συνεργάτες
Ξανά εναντίον του Τραμπ ο Μασκ-Κάνει λόγο για παράλογες δαπάνες
ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση με ρουκέτες σε στρατιωτική αεροπορική βάση στο Ιράκ
ΒΙΝΤΕΟ: Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι σατιρικού περιοδικού στην Τουρκία που δημοσίευσε σκίτσο του Μωάμεθ
Στον Λευκό Οίκο στις 7 Ιουλίου ο Νετανιάχου ως προσκεκλημένος του Τραμπ
Το Ιράν αποκλείει άμεση επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ
Η συμπεθερά, η συμπεριφορά και τα τρομακτικά συμπεράσματα για την Αστυνομία