Απόπειρα φόνου σε μπαρ στη Λεμεσό-27χρονος τ/κ μαχαίρωσε 22χρονο μετά από καυγά

Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία, μετά τον σοβαρό τραυματισμό 22χρονου με μαχαίρι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Λεμεσό, για την οποία καταζητείται 27χρονος τουρκοκύπριος.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 12.30π.μ. σήμερα, έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λεμεσό, 22χρονος και 27χρονος, θαμώνες του κέντρου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ήρθαν σε έντονη λογομαχία μεταξύ τους. Κατά τη διάρκεια της λογομαχίας, ο 27χρονος φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να τραυμάτισε τον 22χρονο στην κοιλιά.

Ακολούθως ο 27χρονος τράπηκε σε φυγή, ενώ ο 22χρονος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Όπως διαπιστώθηκε φέρει δύο τραύματα στην κοιλιακή χώρα, βάθους 10 εκατοστών περίπου. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Εναντίον του 27χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων και καταζητείται.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Στις φλόγες διαμέρισμα στη Λακατάμια-Στο σημείο η Πυροσβεστική Υπηρεσία
Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισε η έξοδος προς τον κυκλικό κόμβο Καλαμών
Απουσιάζει από την οικία του στον Στρόβολο ο 84χρονος Ηλίας Χρίστου (pic)
Υπό κράτηση οι δύο για την απόπειρα φόνου στην Πάφο
Ένα μήνα μετά κλείνει το θλιβερό κεφάλαιο του συγκροτήματος στην Ορόκλινη-Αποχωρούν οι τελευταίοι διαμένοντες
Κωμικοτραγικές καταστάσεις σε Δικαστήριο-Ανακριτής μετέφερε κρατούμενο στην αίθουσα ελλείψει αστυνομικού
Αναστάτωση σε πτήση με προορισμό την Κύπρο-Επιβάτης επιτέθηκε λεκτικά στον κυβερνήτη και στο πλήρωμα
Φωτιά σε 300 πάλες σανού κοντά σε φάρμα στην κτηνοτροφική περιοχή Αραδίππου
Ζητούν άμεση εμπλοκή Αστυνομίας για τη σύλληψη τ/κ που έκλεβαν ζώα οι Κυνηγοί-Βγαίνουν ξανά στους δρόμους
Συνελήφθη 29χρονος που πιάστηκε με ναρκωτικά στο όχημα του-Εντοπίστηκαν και στην οικία του