Να στείλουν βοήθεια στον Λίβανο προτρέπει ο ΠτΔ ομολόγους του και ΕΕ

Η Κυπριακή Δημοκρατία αποστέλλει σήμερα φάρμακα και ιατρικά αναλώσιμα στον Λίβανο, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι ζήτησε από τους ομολόγους του και τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ όπως πράξουν το ίδιο.

Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρει ότι η Κυπριακή Δημοκρατία, «ανταποκρινόμενη σε αίτημα της Κυβέρνησης του Λιβάνου για σοβαρές ανάγκες του ιατρικού συστήματος της χώρας, αποστέλλει σήμερα φάρμακα και ιατρικά αναλώσιμα στην γειτονική χώρα».

Σημειώνει ότι την Πέμπτη, κατά την διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ζήτησε από τους ομολόγους του και τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ όπως πράξουν το ίδιο, «στηρίζοντας ουσιαστικά το Λίβανο και τον λαό της χώρας σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Μυστήριο με το νεκρό κοριτσάκι σε παραλία στο Παλαιό Φάληρο-Η νεκροψία θα ρίξει φως στην υπόθεση
Το προκλητικό βίντεο που ανέβασε ο νεαρός πριν πάρει φοιτήτριες με οτοστόπ και σκορπίσει τον τρόμο στην Ελλάδα
Ιερόσυλοι βεβήλωσαν τον τάφο του 11χρονου Λάμπρου-«Εύχομαι ο Θεός να φωτίσει αυτόν τον άνθρωπο»
Με γοργούς ρυθμούς η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές-Καταγράφηκαν όλες οι ζημιές
Ψάχνουν τον δράστη που έριξε τη χειροβομβίδα στην Αγία Νάπα-Το βάρος σε CCTV και επιστημονικές εξετάσεις
Τον ανέκοψαν για έλεγχο και εντόπισαν μαχαίρι-Συνελήφθη 17χρονος
ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ καρέ το ρεσάλτο του ισραηλινού στρατού σε πλοίο που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
Η συγκλονιστική μαρτυρία ζεύγους που κάηκε το σπίτι τους στο Σούνι-«Δεν υπάρχει τίποτα, απολύτως τίποτα»
Διακόπτονται τα ντελίβερι για τέσσερις ώρες ελέω καύσωνα-Συστάσεις Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας
Συνεχίζεται η μάχη με τις αδηφάγες φλόγες σε Κύθηρα και Μεσσηνία-Κανένα ενεργό μέτωπο στην Αττική