Ο Νίκολας Γιασουμή ο νέος Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας

Ο Νικόλας Γιασουμή είναι ο νέος Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση που είχε κενωθεί τον περασμένο Απρίλιο, με την αφυπηρέτηση του δρ. Κυπριανού Λούη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΔΥ, η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της διαδικασίας πλήρωσης της κενής μόνιμης θέσης Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης, Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, που δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας με ημερομηνία 22.12.2023 (αρ. γνωστοποίησης 1476), αποφάσισε να προσφέρει διορισμό, από 01.11.2024, στον ΓΙΑΣΟΥΜΗ Νικόλαο.

Υπενθυμίζεται πως καθήκοντα αναπληρωτή Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης, μέχρι πρότινος, ασκούσε ο λειτουργός του Υπουργείου Παιδείας, Γιώργος Κουτσίδης.

Δειτε Επισης

Δεσμευτική η απόφαση υπέρ της ΚΔ για εγγυητικές του δρόμου Πάφου-Πόλης
Βοήθεια €92.000 πρόσφερε η Κύπρος για τους σεισμόπληκτους στο Βανουάτου
Σε σακούλες ζωοτροφών εντοπίστηκε σκυλάκι-Άκουσε τα κλάματά του εθελοντής (pics)
Εννέα ασθενείς σε ΜΕΘ λόγω ιώσεων-Κάτω των 40 ετών οι δύο από αυτούς
Απάντηση Λοϊζίδου στο Volt για πρόστιμα-«Καμία εταιρεία δεν έχει πρόσβαση σε αρχεία για έκδοση τους»
Επίθεση δημοτικών συμβούλων του Δήμου Δρομολαξιάς-Μενεού στο ΑΚΕΛ-Καταγγέλλουν πιθανή διασπάθιση χρήματος
Παράταση στις ηλεκτρονικές εγγραφές μαθητών 'Α τάξης Δημοτικού-Αναλυτικά η διαδικασία εγγραφής
Συμφωνήθηκαν τα επόμενα βήματα για τη Μαρίνα Λάρνακας-«Σύντομα θα ολοκληρωθεί το επιχειρησιακό πλάνο»
Η έξαρση των λοιμώξεων έφερε επέκταση του ωραρίου λειτουργίας στους εφημερεύοντες προσωπικούς Ιατρούς
ΥΠΑΝ: Πολύ σημαντικό να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατόν υποδομές στους μαθητές