ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της σύγκρουσης οχήματος που έτρεχε με 170 χλμ και σκότωσε 37χρονη

Με 170 χιλιόμετρα την ώρα, όπως προέκυψε από σχετική ανάλυση, έτρεχε το ΙΧ που χτύπησε και σκότωσε έξω από βενζινάδικο στη Νέα Κίο 37χρονη μητέρα δύο παιδιών και τραυμάτισε άλλους τρεις. Η δραματική αυτή στιγμή που το αυτοκίνητο τρέχει, στη συνέχεια συγκρούεται με το άλλο, στο οποίο επέβαινε η άτυχη γυναίκα, και μετά όλα γίνονται σμπαράλια και βγαίνουν καπνοί, αποτυπώνεται σε βίντεο που κόβει την ανάσα.

Το αυτοκίνητο που προκάλεσε το δυστύχημα έκανε, σύμφωνα με κατοίκους της Νέας Κίου, κόντρες εκείνο το πρωινό, στην παραλιακή της περιοχής. Μέσα σε αυτό βρίσκονταν δύο άτομα που τραυματίστηκαν, για τα οποία είχαν γίνει καταγγελίες στις Αρχές το προηγούμενο διάστημα, για συμμετοχή σε παράνομους αγώνες ταχύτητας.

Το αυτοκίνητο καταγράφεται να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα για να κάνει προσπέραση, όταν ο οδηγός ξαφνικά πατάει φρένο, αλλά είναι αδύνατον να διατηρήσει τον έλεγχο. Το όχημα συνεχίζει και τελικά καρφώνεται στο αυτοκίνητο της άτυχης μητέρας.

«Με 180 χλμ χτυπάει πλαγιομετωπικά τη Νάντια, τη διαλύει κυριολεκτικά και μετά χτυπάει ένα δεύτερο τζιπ», περιγράφουν συγγενείς της 37χρονης, που μίλησαν στο Mega.

Πίσω από την άτυχη γυναίκα ήταν ένα αυτοκίνητο, με τον οδηγό του να τραυματίζεται.

Ο ίδιος μιλάει για το δυστύχημα και τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε:

«Πηγαίναμε προς Ναύπλιο με τη συγχωρεμένη. Εγώ πίσω, αυτή μπροστά. Με 60χλμ πηγαίναμε, δεξιά στη λωρίδα μας, κανονικά. Εμείς πηγαίναμε για Ναύπλιο, αυτός ερχόταν από Ναύπλιο. Ερχόταν με πολλά χιλιόμετρα, με 160, 170 κάπου εκεί. Χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και με το πίσω αριστερό μέρος τρακάρει πρώτα στην μπροστινή μου και μετά σε εμένα».

Kατάφερε να βγει από το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το όχημα της 37χρονης, αναφέροντας ότι «με το που έγινε το ατύχημα, πριν έρθουν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, κατέβηκα να δω αν ζούσε ή αν πέθανε η Νάντια μπροστά μου. Ανοίγω την πόρτα και δεν υπήρχε τίποτα. Το σώμα της είχε μπει λογικά κάτω από το αυτοκίνητο. Δεν υπήρχε το σώμα της στη θέση του οδηγού».

«Δεν θυμάμαι αν πάτησα φρένο. Πήγαινε με 170, 160 και έχασε τον έλεγχο. Του έφυγε το αυτοκίνητο. Δεν έκανε κόντρες, μόνος του ήταν», περιγράφει ο οδηγός.

Τι αναφέρουν οι ειδικοί για το δυστύχημα

Με τη βοήθεια ειδικών γίνεται προσπάθεια να προσεγγιστούν οι ταχύτητες των οχημάτων. Το ΙΧ που προπορεύεται κινείται με 60 χλμ. την ώρα και αυτό που ακολουθεί και στο τέλος προκαλεί το δυστύχημα με ταχύτητα υπερδιπλάσια.

Όπως προκύπτει από την ανάλυση της εικόνας που έκαναν, το αυτοκίνητο πήγαινε σε αυτό το σημείο με 170 χλμ/ώρα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Τραγωδία στην Σκιάθο-Νεκρή τουρίστρια ανήμερα των γενεθλίων της
«Δεν μας ζήτησε συγγνώμη ο βοηθός νοσηλευτή»-Ξεσπά ο γιος της 62χρονης που δίνει μάχη για τη ζωή της στο Τζάνειο
Πλήγηκαν πέντε βασικά κέντρα του οργανισμού της 62χρονης που έλαβε λάθος αίμα-Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον
Ένοχος για το διπλό φονικό στα Ανώγεια ο Μανώλης Καλομοίρης-Ο πατέρας του το ένα θύμα
Στην Άγκυρα την ερχόμενη εβδομάδα οι συνομιλίες Ελλάδας-Τουρκίας για πολιτικό διάλογο και θετική ατζέντα
Αυτός είναι ο χάρτης που έδωσε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στον Βαρθολομαίο και εξόργισε τους Τούρκους
Έσπασαν τα ισόβια για το φόνου του ξυλουργού στην Ελλάδα-Κάθειρξη 18 ετών στην 38χρονη
Διασωληνωμένη η 62χρονη μετά τη λάθος μετάγγιση στην Ελλάδα-Πώς έγινε το τραγικό σφάλμα
Σοβαρή αμέλεια νοσηλευτή στην Ελλάδα-Έβαλε λάθος ομάδα αίματος σε ασθενή, υπέστη πολλαπλά εγκεφαλικά
Εντοπίστηκε το όπλο με το οποίο πυροβόλησαν πράκτορες της ΕΥΠ