ΒΙΝΤΕΟ: Ένας σκύλος κατέκτησε κατά λάθος την κορυφή της Μεγάλης Πυραμίδας στην Αίγυπτο

Κι όμως, το έκανε! Ένας από τους φιλικούς σκύλους που συχνάζουν στην Γκίζα σκαρφάλωσε στην κορυφή της Μεγάλης Πυραμίδας – αλλιώς γνωστή και ως πυραμίδα του Χέοπα.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό σκηνικό που αντίκρισε ο Άλεξ Λανγκ ενώ έκανε παρά πέντε πάνω από τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας στην Αίγυπτο και το κατέγραψε σε βίντεο.

Προς μεγάλη του έκπληξη, ο Άλεξ Λανγκ παρατήρησε κάποια κίνηση στην κορυφή της πυραμίδας και, καθώς πλησίαζε, διαπίστωσε ότι στην κορυφή βρισκόταν ένας σκύλος που κυνηγούσε πουλιά. Δεν διευκρινίστηκε πώς κατάφερε να σκαρφαλώσει ως εκεί ή πόσο χρόνο χρειάστηκε.

Ο ξανθός σκύλος που απεικονίζεται στα πλάνα είχε καταφέρει το ακατόρθωτο: να σκαρφαλώσει σε ύψος 147 μέτρων και να αγναντεύει τη θέα από ψηλά, έχοντας κατακτήσει την κορυφή της πυραμίδας του Χέοπα, της μεγαλύτερης και αρχαιότερης από τις πυραμίδες της Νεκρόπολης της Γκίζας.

Ποιος είναι ο σκύλος που κατάφερε… το ακατόρθωτο

Ο ξανθός σκύλος που σκαρφάλωσε στην κορυφή της πυραμίδας του Χέοπα δεν είναι… άλλος ένας άγνωστος σκύλος. Ανήκει στην παρέα των φιλικών και παντελώς άκακων αδέσποτων σκύλων που γυροφέρνουν στην περιοχή της Νεκρόπολης της Γκίζας, και ο οποίος δεν περνά απαρατήρητος από τους επισκέπτες

Το in.gr σε πρόσφατο ταξίδι στην Αίγυπτο, για ρεπορτάζ στις πυραμίδες της Γκίζας, είχε συναντήσει τον «τολμηρό» σκύλο που κατέκτησε την κορυφή της Μεγάλης Πυραμίδας.

Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι μοιάζει με αλεπουδάκι, χωρίς όμως να είναι. Φιλικός και προσιτός στους επισκέπτες, τριγυρνά στην Νεκρόπολη σαν «μασκότ» θα έλεγε κανείς, με τη μεγάλη ιστορία της Αρχαίας Αιγύπτου.

Στις παρακάτω φωτογραφίες, ο «πρωτοπόρος» σκύλος φιγουράρει μπροστά από την Μεγάλη Πυραμίδα (πυραμίδα του Χέοπα). Εμείς τον πετύχαμε στο έδαφος… αλλά ο αλεξιπτωτιστής με το παρά πέντε τον βρήκε αυτή τη φορά στην κορυφή.

photo_2024-10-16_15-42-15-2

photo_2024-10-16_15-42-15-3

Πηγή :in.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ένας σκύλος κατέκτησε κατά λάθος την κορυφή της Μεγάλης Πυραμίδας στην Αίγυπτο
Διαρρήκτης μεν, νοικοκύρης δε-Άνδρας στην Ουαλία έμπαινε σε σπίτια και έκανε δουλειές
Πρωτοπόροι και στο μακιγιάζ οι Κινέζοι-Είχαν «βιομηχανία» καλλυντικών πριν από 1.000 χρόνια
Βρέθηκαν λείψανα Βρετανού ορειβάτη που είχε εξαφανιστεί στο Έβερεστ πριν από 100 χρόνια
Γαμπρός έβγαλε το λάπτοπ και άρχισε να δουλεύει στη δεξίωση του γάμου του
YouTuber διέλυσε McLaren $200.000 σε live streaming-Κοίταζε το κινητό του ενώ οδηγούσε υπό βροχή
ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός σε πτήση με ημίγυμνο μεθυσμένο-Έκτακτη προσγείωση στην Αθήνα
Η Κάμαλα Χάρις οδηγεί πολλούς Αμερικάνους να ακυρώσουν τη συνδρομή τους στο Netflix
Πήγε για καντάδα, έριξε πυροβολισμούς για να εντυπωσιάσει και κατέληξε στο τμήμα
H 80χρονη στη Νότιο Κορέα που θέλει να γίνει Μις Υφήλιος