H Wizz Air αναστέλλει τις πτήσεις της από και προς Τελ Αβίβ μέχρι 14 Ιανουαρίου

Η αεροπορική εταιρεία Wizz Air ανακοίνωσε ότι θα αναστείλει προσωρινά τις πτήσεις προς και από το Τελ Αβίβ έως και τις 14 Ιανουαρίου 2025, λόγω της συνεχιζόμενης κατάστασης στην περιοχή.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία "εκφράζει τη λύπη της για την ταλαιπωρία που προκαλείται στους ταξιδιώτες εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών που βρίσκονται πέρα από τον έλεγχο της". Επιπλέον, αναφέρει ότι προσφέρει στους επηρεαζόμενους ταξιδιώτες πλήρη επιστροφή χρημάτων σε WIZZ credits ή στην αρχική μορφή πληρωμής, καθώς και δωρεάν επιλογές επανακράτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έχετε 30 μέρες διορία»-Οι ΗΠΑ απειλούν το Ισραήλ με εμπάργκο όπλων για την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα

Σημειώνεται ότι αν οι πελάτες έχουν κλείσει τα εισιτήρια μέσω διαδικτυακού ταξιδιωτικού πρακτορείου ή άλλου τρίτου μέρους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με αυτούς για να λάβουν την επιστροφή χρημάτων ή να επανακρατήσουν άλλη πτήση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Το φρικτό τέλος Ουκρανής δημοσιογράφου από Ρώσους-Της έβγαλαν τα μάτια, τον εγκέφαλο και τον λάρυγγα
ΒΙΝΤΕΟ: Φονική πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στην Ινδία-Τουλάχιστον 15 νεκροί
«O Πούτιν ονειρευόταν να καταλάβει όλη την Ουκρανία, εξαιτίας μου δεν θα το κάνει»
Τουλάχιστον τρεις νεκροί από τους πυροβολισμούς σε κομμωτήριο της Σουηδίας
ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος καυγάς και ξυλοδαρμοί σε κρουαζιερόπλοιο στο Τέξας-Αποκλείστηκαν διά βίου επιβάτες από ταξίδια
Ξεκάθαρη η Φον Ντερ Λάιεν για την άμυνα της Ε.Ε.-«Η απειλή της Ρωσίας δε θα εκλείψει»
Πυροβολισμοί σε κομμωτήριο στη Σουηδία-Αναφορές για αρκετούς τραυματίες
Ζήτησε να μην γίνουν εδαφικά δώρα στον Πούτιν ο Ζελένσκι-«Όλοι θέλουμε αυτός ο πόλεμος να τελειώσει»
Πέντε οι νεκροί του μπλακάουτ στην Ισπανία-Ανάμεσά τους γονείς και γιος
Αποσύρθηκε από το κονκλάβιο καρδινάλιος που είχε καταδικαστεί για οικονομικά εγκλήματα