Έμφραγμα μυοκαρδίου κατέδειξε η νεκροτομή του άστεγου άνδρα στην Πάφο

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άνδρα ο οποίος, εντοπίστηκε νεκρός σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς στην Πάφο, το απόγευμα της Κυριακής, 13 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, που διενήργησε ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου, διαφάνηκε ότι ο θάνατος του άτυχου άνδρα οφείλεται σε πρόσφατο έμφραγμα του μυοκαρδίου επί εδάφους υπερτροφίας, ενώ λήφθηκαν δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι, η ταυτότητα του άτυχου άνδρα παραμένει άγνωστη και θα γίνει προσπάθεια να εξακριβωθεί μέσω της μεθόδου DNA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κύπρος 2024... Άστεγος εντοπίστηκε νεκρός σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς

Υπενθυμίζεται ότι, ο άνδρας, ηλικίας μεταξύ 50 και 60 ετών, αγνώστων λοιπών στοιχείων, είχε εντοπιστεί αναίσθητος από πολίτες, στο χώρο στάθμευσης και αμέσως στο σημείο κλήθηκαν μέλη της Δύναμης, ως επίσης και ασθενοφόρο.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, από επί καθήκοντι ιατρούς.

Ο άτυχος άνδρας, φαίνεται να ήταν άστεγος, με τις Αρχές να διεξάγουν εξετάσεις για ταυτοποίηση των στοιχείων του. Οι εξετάσεις για ταυτοποίηση του νεκρού συνεχίζονται.

Δειτε Επισης

Κατέθεσε τι είπε με Γεάδη η Γερμανίδα που κατηγορείται για σφετερισμό-Στο επίκεντρο και η μετάφραση διά τηλεφώνου
Δωρεάν στάθμευση και Wi-Fi στις παραλίες στον Δήμο Παραλιμνίου–Δερύνειας για τον Κατακλυσμό
Πώς από δύο καλοί φίλοι Τραμπ-Μασκ κατέληξαν εχθροί
Συνελήφθη 14χρονος ως ύποπτος για σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης στη Γερμανία
Σημαντική χαρακτηρίζει την απόφαση του Κακουργιοδικείου για την ανθρωποκτονία Δωρόθεου η ΝΥ
Λειτουργούν παραλιακό εστιατόριο στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου
«Απέρριψαν αίτημα γονιών για παραμονή παιδιού στην Προδημοτική»-Καταγγελία από σύνδεσμο για ΔΕΠΥ
Τουρίστρια στη Λεμεσό κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στις τουαλέτες νυχτερινού μαγαζιού
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκλονιστικές εικόνες από την επίθεση με drones σε διυλιστήριο στην πόλη Ένγκελς
Υπό έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Αναρίτας-Κάηκαν ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση