Νεκρός 62χρονος Βρετανός τουρίστας που κολυμπούσε σε παραλία της Πέγειας

Τη ζωή του έχασε σήμερα Βρετανός τουρίστας ηλικίας 62 ετών, ο οποίος κολυμπούσε σε παραλία της Πέγειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, με βάση αναφορές από άτομα του περιβάλλοντος του, ο 62χρονος κολυμπούσε σε παραλία της Πέγειας όταν κάποια στιγμή χάθηκε από την οπτική επαφή τους.

Λουόμενοι τον ανέσυραν στην ακτή. Του παρασχέθηκαν επι τόπου οι πρώτες βοήθειες και από το πλήρωμα ασθενοφόρου που έφτασε στο σημείο, χωρίς δυστυχώς αυτός να επανέλθει.

Ο Βρετανός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών πιστοποίησε τον θάνατο του.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να διαπιστωθούν μετά τη διενέργεια της νενομισμένης νεκροτομής.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Βλάβη άφησε χωρίς νερό πολλές περιοχές της Λεμεσού
Ριζική αναδιοργάνωση ιατροδικαστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα μετά το φιάσκο Μουρτζούκου-Νεκροτομές με ΑΙ
Ελεύθεροι δύο από τους συλληφθέντες για τη συμπλοκή στη Λάρνακα, παραμένει υπό κράτηση ο τρίτος
Βαριές πολιτικές ευθύνες έδειξε η Επιτροπή στους υπουργούς Αναστασιάδη για ΤΑΚΑΤΑ-Άδειασε και Γενικούς Διευθυντές
Έτσι θα γίνεται η παραχώρηση τ/κ περιουσιών-«Αποφασιστικό βήμα για ορθολογιστική διαχείριση»
Η άγνωστη απόπειρα δολοφονίας βρέφους, το χρονικό θανάτων των μωρών και οι καταθέσεις που έκαψαν τη Μουρτζούκου
Χωρίς ρεύμα περιοχές σε Λεμεσό και Πάφο λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ
Ποινικό αδίκημα η άσκοπη χρήση λάστιχου, αύξηση του ύψους των εξωδίκων-Ψηφίστηκε νόμος από τη Βουλή
Πρόταση Νόμου για δημιουργία Εθνικού Ταμείου Απώλειας Χρήσης Κατεχόμενων Περιουσιών κατέθεσε ο Κάρουλας
Τοποθέτηση Σαββίδη για κατάθεση νομοσχεδίων διαχωρισμού εξουσιών-«Ο ρόλος μου περιορίζεται στην νομική πτυχή»