Έφτασε Λονδίνο ο ΠτΔ-Συνάντηση με Βρετανό Πρωθυπουργό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αφίχθη σήμερα το μεσημέρι στο Λονδίνο, όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Κίρ Στάρμερ, το απόγευμα στις 16:45 (ώρα Λονδίνου).

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη κατά την άφιξη του στη βρετανική πρωτεύουσα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έτυχε υποδοχής από ειδικούς εκπροσώπους του Βασιλιά Καρόλου Γ', καθώς και εκπρόσωπο του Υπουργού Εξωτερικων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη συνοδεύουν στο Λονδίνο ο Υπουργός Εξωτερικών, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων και ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου.

Δειτε Επισης

Στο ίδιο τραπέζι, με διαφορετική όρεξη για τα επόμενα βήματα οι εμπλεκόμενοι στο Κυπριακό
Δείπνο με διαφορετικούς στόχους στο μενού η πρώτη πράξη της πολυμερούς της Νέας Υόρκης
Ευκαιρία συνέχισης του διαλόγου βλέπουν στην πολυμερή τα Ηνωμένα Έθνη
Φορτηγάκι με συνθήματα υπέρ του Σιμόν Αϊκούτ έκανε την εμφάνισή του στη Νέα Υόρκη
Μήνυμα Προέδρου στην Άγκυρα λίγο πριν την πενταμερή-«Το Κυπριακό θα καθορίσει την πρόοδο στις σχέσεις Ε.Ε.-Τουρκίας»
Οι σχέσεις Κύπρου-Κατάρ έχουν δυνατότητες επωφελούς ανάπτυξης σε συνάντηση ΓΓ ΑΚΕΛ με Πρέσβη
Επιστολές έλαβαν εκατοντάδες Βρετανοί βουλευτές στο πλαίσιο εκστρατείας για Κυπριακό
Περιμένει θετική βήματα από την πολυμερή ο Ιζτζιάν-«Δεν μπορεί ο ΓΓ να βάλει υπογραφή σε νέα αποτυχία»
Α. Δημητρίου: Καλεί ευκαιρία η πολυμερής για να προβάλει η πλευράς μας τη θέση μας για επανέναρξη διαλόγου»
Παραπέμπει σε Ήλιος, Μαρί και Συνεργατισμό για το πόρισμα ΤΑΚΑΤΑ το Άλμα-«Η κρατική αδράνεια σκοτώνει»