Ζητούν απόσυρση της πειθαρχικής κατά Λοϊζίδη οι λειτουργοί Κοινωνικών Υπηρεσιών

Την αμέριστη συμπαράσταση τους προς το πρόσωπο του Νίκου Λοϊζίδη, Προέδρου του Κλάδου του Αστυνομικού Σώματος και Αντιπροέδρου Β’ της Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ, ο οποίος διώκεται πειθαρχικά με ορατό τον κίνδυνο της απώλειας της εργασίας του, εκφράζουν το Κλαδικό Συμβούλιο των Λειτουργών Κοινωνικών Υπηρεσιών και τα μέλη του.

Σε ανακοίνωση του, το Κλαδικό Συμβούλιο αναφέρει ότι «ως μέλη συντεχνίας και εργαζόμενοι αισθανόμαστε την ανάγκη να υπενθυμίσουμε τόσο την Κυβέρνηση, όσο και τη νέα διοίκηση του Αστυνομικού Σώματος (εργοδότες), ότι το ανθρώπινο δυναμικό κάθε οργανισμού είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό του στοιχείο».

«Επομένως είναι προς όφελος όλων (εργοδοτών, εξυπηρετούμενων, εργαζομένων), να εισακούγονται οι προβληματισμοί και τα προβλήματα των εργαζομένων, να επιλύονται και το ανθρώπινο δυναμικό να διατηρείται στο μέτρο του δυνατού ικανοποιημένο για να είναι σε θέση να αποδίδει τα μέγιστα. Ως εκ των άνωθεν θεωρούμε τουλάχιστον άστοχη την ενέργεια της απερχόμενης διοίκησης του Αστυνομικού Σώματος να θέσει υπό δίωξη τον αντιπρόσωπο μεγάλης μερίδας των εργαζομένων του Σώματος λόγω της συντεχνιακής του δράσης», προσθέτει.

Αναφέρει, επίσης, ότι με αυτή την ενέργεια, ασχέτως δικαιολόγησης, δίδεται η εντύπωση στους εργαζόμενους ότι ο εργοδότης τους δεν ενδιαφέρεται για την επίλυση των προβλημάτων τους, αλλά ταυτόχρονα ότι επιθυμεί να τους εξαναγκάσει σε σιωπή.

«Ως εκ τούτου οδηγείται το προσωπικό σε περαιτέρω απογοήτευση και επαγγελματική εξουθένωση με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Καλούμε τη νέα Διοίκηση του Αστυνομικού Σώματος να αποσύρει την πειθαρχική δίωξη του κ. Λοϊζίδη και να συνεργαστεί με τις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις για την ευημερία του Αστυνομικού Σώματος και κατ’ επέκταση της κυπριακής κοινωνίας», καταλήγει, το Κλαδικό Συμβούλιο των Λειτουργών Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ, στην ανακοίνωσή του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Κατηγορήθηκε γραπτώς ύποπτη για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής το 2024
Βολές από δικηγόρο της αστυνομικού που τέθηκε σε διαθεσιμότητα κατά Αρχηγού και Λαμπριανίδου για διαρροές-Ρίχνει το γάντι σε Αγγελίδη για χειρισμούς
Ο Ερντογάν επιβεβαίωσε ότι η Τουρκία αγόρασε άλλα δύο πλωτά γεωτρύπανα-Το ένα θα σταλεί στη Λιβύη
Τραγωδία στην Ελλάδα... Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ, τρεις νεκροί (pics)
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα δίπλα από δρόμο στο Τσέρι-Στο σημείο Πυροσβεστική και Αστυνομία (pics)
Επανέλαβε στον Γκουτέρες ετοιμότητα για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων από το σημείο που διακόπηκαν ο ΠτΔ
Ανανεώθηκε η διαθεσιμότητα των αστυνομικών για τις ερωτικές περιπτύξεις-Σε εξέλιξη η ποινική, άρχισε έρευνα για τη διαρροή
Αποζημιώθηκε η αστυνομικός για την επίθεση στην Αγία Νάπα-Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης με αναστολή στη μια
LIVE: Συνεδριάζει ξανά η Ολομέλεια-Η ώρα των τελικών αποφάσεων στη Νέα Υόρκη
Ανοίγουν όλες οι πλευρές στο Κυπριακό τα χαρτιά τους-Τα ΜΟΕ στο επίκεντρο της Ολομέλειας