Ζητούν απόσυρση της πειθαρχικής κατά Λοϊζίδη οι λειτουργοί Κοινωνικών Υπηρεσιών

Την αμέριστη συμπαράσταση τους προς το πρόσωπο του Νίκου Λοϊζίδη, Προέδρου του Κλάδου του Αστυνομικού Σώματος και Αντιπροέδρου Β’ της Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ, ο οποίος διώκεται πειθαρχικά με ορατό τον κίνδυνο της απώλειας της εργασίας του, εκφράζουν το Κλαδικό Συμβούλιο των Λειτουργών Κοινωνικών Υπηρεσιών και τα μέλη του.

Σε ανακοίνωση του, το Κλαδικό Συμβούλιο αναφέρει ότι «ως μέλη συντεχνίας και εργαζόμενοι αισθανόμαστε την ανάγκη να υπενθυμίσουμε τόσο την Κυβέρνηση, όσο και τη νέα διοίκηση του Αστυνομικού Σώματος (εργοδότες), ότι το ανθρώπινο δυναμικό κάθε οργανισμού είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό του στοιχείο».

«Επομένως είναι προς όφελος όλων (εργοδοτών, εξυπηρετούμενων, εργαζομένων), να εισακούγονται οι προβληματισμοί και τα προβλήματα των εργαζομένων, να επιλύονται και το ανθρώπινο δυναμικό να διατηρείται στο μέτρο του δυνατού ικανοποιημένο για να είναι σε θέση να αποδίδει τα μέγιστα. Ως εκ των άνωθεν θεωρούμε τουλάχιστον άστοχη την ενέργεια της απερχόμενης διοίκησης του Αστυνομικού Σώματος να θέσει υπό δίωξη τον αντιπρόσωπο μεγάλης μερίδας των εργαζομένων του Σώματος λόγω της συντεχνιακής του δράσης», προσθέτει.

Αναφέρει, επίσης, ότι με αυτή την ενέργεια, ασχέτως δικαιολόγησης, δίδεται η εντύπωση στους εργαζόμενους ότι ο εργοδότης τους δεν ενδιαφέρεται για την επίλυση των προβλημάτων τους, αλλά ταυτόχρονα ότι επιθυμεί να τους εξαναγκάσει σε σιωπή.

«Ως εκ τούτου οδηγείται το προσωπικό σε περαιτέρω απογοήτευση και επαγγελματική εξουθένωση με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Καλούμε τη νέα Διοίκηση του Αστυνομικού Σώματος να αποσύρει την πειθαρχική δίωξη του κ. Λοϊζίδη και να συνεργαστεί με τις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις για την ευημερία του Αστυνομικού Σώματος και κατ’ επέκταση της κυπριακής κοινωνίας», καταλήγει, το Κλαδικό Συμβούλιο των Λειτουργών Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ, στην ανακοίνωσή του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Οδηγίες Υπ. Υγείας για το εμβολιαστικό πλάνο για Covid και γρίπη-Προτεραιότητα σε ευάλωτες ομάδες
Αντιδράσεις κομμάτων στις καταγγελίες Φαίδωνα για τη δομή ανηλίκων-Ζητούν παρέμβαση του κράτους
Σοβαρές καταγγελίες για εμπορία γυναικών από συντρόφους τους-Μετακυλίζει την ευθύνη το Υπ. Δικαιοσύνης
Τέσσερις ανήλικοι ξάφρισαν μπυραρίες σε Παραλίμνι και Αγία Νάπα-Απέσπασαν αντικείμενα χιλιάδων ευρώ
Αντάλλαξαν απόψεις για το Κυπριακό Χριστοδουλίδης και Δημητρίου-Επανέλαβε στήριξη ο ΔΗΣΥ
Προσπαθεί να επιβάλει την ατζέντα του στην τριμερή ο Τατάρ-«Ας λένε ότι θέλουν στην νότια Κύπρο»
Βανδαλισμοί στο δημοτικό Κιτίου-Έρευνες εάν συνδέεται με τις ζημιές στο Γυμνάσιο
Ζητούν απόσυρση της πειθαρχικής κατά Λοϊζίδη οι λειτουργοί Κοινωνικών Υπηρεσιών
Υπό οκταήμερη κράτηση ο 47χρονος για κατοχή κοκαΐνης και κάνναβης-Ελεύθερη η σύζυγός του
Ζήτησε ενοχή του πάτερ Αντώνιου για το σκάνδαλο της Κιβωτού ο Εισαγγελέας