Ξέσπασε ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ-«Ο δήμος δεν είδε, δεν άκουσε»

Παραμένουν τα ερωτήματα για τις διαδικασίες πιστοποίησης των λούνα παρκ, που προκλήθηκαν μετά τον θάνατο του 19χρονου Γιάννη, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Όπως έχει γράψει το in, αφαιρέθηκε τελικά η άδεια της εταιρείας που έλεγχε αυτούς τους χώρους αναψυχής και είχε αποφανθεί ότι το «φονικό» παιχνίδι του μοιραίου λούνα παρκ ήταν σε εξαιρετική κατάσταση.

Κάτι που είχε ως συνέπεια να ανασταλεί και η λειτουργία ενός άλλου λούνα παρκ -στα Γρεβενά, που έφερε πιστοποιήσεις από την εν λόγω εταιρεία. Μάλιστα η εξέλιξη, ήρθε μετά από καταγγελία του πατέρα του 19χρονου Γιάννη.

«Οι πιστοποιήσεις που προσκομίστηκαν στον δήμο για τα συγκεκριμένα μηχανήματα που λειτουργήσαν εκεί, έτσι όπως διαπιστώνεται, είχαν σχέση με την εταιρεία στην οποία ανακλήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου η αδειοδότηση», είπε στο MEGA ο Γιώργος Καμπαϊλής, ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη.

«Ο δήμος όμως δεν είδε, δεν άκουσε και προχώρησε στην αδειοδότηση, είπε ο κ. Καμπαϊλής.

«Το ζητούμενο είναι ότι θα πρέπει να μπει μια τάξη», αναφέρει και προσθέτει για το λούνα παρκ στα Γρεβενά: «Κινήθηκαν άμεσα από την Αστυνομία, ενημέρωσαν τον εισαγγελέα και ο εισαγγελέας έδωσε εντολή σφράγισης. Όλοι ήξεραν πλην από τον δήμο.

Το ζητούμενο είναι να λύσουμε πρώτα το θέμα για τον χαμό του Γιάννη. Ο δήμος και ο κάθε δήμος έχει την ευθύνη, όμως θα πρέπει να σταματήσει όλο αυτό δεν ξέρω, δεν άκουσα, δεν είδα», σημειώνει.

Πηγή: in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξης της Ελλάδος λίγο πριν την ορκωμοσία του
Οι λάθος αναφορές στη δίκη για την δολοφονία Μαλένας, Ίριδας και Τζωρτζίνας-Ο πόλεμος των ιατροδικαστών
ΒΙΝΤΕΟ: Νεκρός στο μεροκάματο 47χρονος ταξιτζής στην Ελλάδα-Η στιγμή της σύγκρουσης
Οι καταθέσεις των χειριστών εκσκαφέων για το μπάζωμα στα Τέμπη
Απομακρύνθηκαν οριστικά τα έργα που βανδάλισε ο βουλευτής της Νίκης από την Εθνική Πινακοθήκη στην Ελλάδα
Αποκαλυπτικοί διάλογοι του κυκλώματος μαστροπείας που εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ-«Σάλταραν τα κορίτσια»
Κυκλοφορούσε με εξάρτηση και αεροβόλο 32χρονος στην Ομόνοια-Είχε συμμετοχή σε ριάλιτι γνωριμιών
ΒΙΝΤΕΟ: Η Ελένη Λουκά κυλίστηκε στον δρόμο έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στην Αθήνα
Άγριος καβγάς ζευγαριού σε live μετάδοση στο Tik Tok-Έσπαγαν πράγματα μπροστά στα μάτια ανήλικου παιδιού
Τελέστηκε η ορκωμοσία των νέων υπουργών κα υφυπουργών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη