Εξηγεί την «εθνική πολιτική» στο δείπνο στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ-Θα καλέσει την ε/κ πλευρά σε συνεργασία

Την «εθνική πολιτική» θα εξηγήσει στο δείπνο στην Νέα Υόρκη ο Ερσίν Τατάρ και θα καλέσει την ε/κ πλευρά σε συνεργασία, αναφέρεται σε ανακοίνωση της «προεδρίας» που επικρίνει το ΡΤΚ γιατί «έθεσε ως στόχο του» τον Τ/κ ηγέτη, ο οποίος ακολουθεί αυτή την πολιτική με την στήριξη τη «μητέρας πατρίδας» Τουρκίας.

Η ηγεσία του ΡΤΚ, που υποστηρίζει την πολιτική που καταδικάζει τους Τ/κ  στο υφιστάμενο στάτους κβο και με κάθε ευκαιρία υποστηρίζει τις ε/κ θέσεις, κάνει ό,τι μπορεί για να βλάψει «την εθνική πολιτική», προστίθεται καταδικάζοντας το κόμμα της τ/κ αντιπολίτευσης που έχει στοχοποιήσει τον κ. Τατάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έτοιμος για άμεσες διαπραγματεύσεις ο Πρόεδρος-«Μεταβαίνω στη Νέα Υόρκη με ρεαλισμό»

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, στη γραπτή ανακοίνωση της «προεδρίας» προστίθεται ότι από την περίοδο της «εκλογής» του ο κ. Τατάρ έθεσε την «νέα εθνική πολιτική» για την επιβεβαίωση της κυριαρχικής ισότητας και  του ίσου διεθνούς καθεστώτος προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα και επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Αναφέρεται επίσης ότι για πρώτη φορά το ψευδοκράτος έγινε με το «συνταγματικό του όνομα» παρατηρητής σε κάποιο οργανισμό «υπό την προεδρία του Ερσίν Τατάρ». Με αυτό το καθεστώς, υποστηρίζεται, το ψευδοκράτος συμμετείχε σε εκδηλώσεις και διοργανώσεις του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών, σε πολιτικές, επαγγελματικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις, όσο και σε αθλητικά και πολιτιστικά φόρουμ, με την σημαία του. «Ακόμη και αυτές οι πολύ σημαντικές εξελίξεις, που επιτεύχθηκαν με τη στήριξη της μητέρας πατρίδας Τουρκίας στο πλαίσιο ισότιμου διεθνούς καθεστώτος, δημιουργούν ανησυχία στην ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης», προστίθεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στέλνει μήνυμα σε ΠτΔ ο Αβέρωφ-«Διάλεξε πως θα μείνεις στην Ιστορία, Πρόεδρος Λύσης ή Διχοτόμησης»

Ο κ. Τατάρ, αναφέρεται, είπε ότι δεν θα επιτρέψει την συνέχιση διαδικασιών που θέτουν σε απομόνωση τους Τ/κ, αλλά το ΡΤΚ «προσπαθεί σκληρά να βλάψει την εθνική πολιτική με την έννοια να ευνοεί άλλους. Θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας με την υποστήριξη της μητέρας πατρίδας Τουρκίας και η ηγεσία του ΡΤΚ δεν θα μπορέσει να επιτύχει τις φιλοδοξίες της».

Αναφέρεται τέλος ότι ο κ. Τατάρ θα πάει στο άτυπο δείπνο στην Νέα Υόρκη «για να θέσει ακόμη μια φορά την εθνική πολιτική ακόμη μια φορά, να εξηγήσει την θέση της τ/κ πλευράς και να καλέσει σε συνεργασία την ε/κ πλευρά». Γράφει επίσης ότι ο Τ/κ ηγέτης έχει την εμπιστοσύνη και την στήριξη του «λαού».

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ενισχυμένος πάει ο ΠτΔ στη ΝΥ-«Η Ε/κ πλευρά προσέρχεται στη συνάντηση με πολύ εποικοδομητική διάθεση»

Δειτε Επισης

Εξηγεί την «εθνική πολιτική» στο δείπνο στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ-Θα καλέσει την ε/κ πλευρά σε συνεργασία
ΒΙΝΤΕΟ: Εντυπωσιακή η νέα δοκιμαστική πτήση του γιγαντιαίου Starship του Έλον Μασκ
Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Μπάμπη-Τι έδειξε το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του
Νέα αποκάλυψη για το κτύπημα Χαμάς σε Ισραήλ-Σχεδίαζε επίθεση που θα θύμιζε 11η Σεπτεμβρίου
Π. Παυλόπουλος: Η επίτευξη λύσης στο Κυπριακό είναι αποδεκτή εφόσον είναι βιώσιμη και δίκαιη
Υπ. Μεταφορών: Επιδιώκουμε δίκαιη, βιώσιμη, στη βάση του διεθνούς δικαίου λύση
Υφ. Νατυιλίας: Καθήκον μας να επανενώσουμε την πατρίδα μας
Εγκύκλιος Ησαΐα μετά την απόφαση του Συνοδικού-«Δεν υφίσταται αδελφότητα της Μονής Αββακούμ»
Ν. Χριστοδουλίδης: Να φέρουμε τον κόσμο μας πίσω στις ορεινές περιοχές
Συνεχίζονται οι εκατέρωθεν επιθέσεις σε Ισραήλ και Λίβανο-Τραυματίστηκαν διασώστες