Θα δημοσιοποιήσει τον ιατρικό της φάκελο η Καμάλα Χάρις και θα εγείρει ερωτήματα για τον Τραμπ

Την έκθεση για την υγεία της και το ιατρικό της ιστορικό σκοπεύει να δημοσιοποιήσει η Κάμαλα Χάρις, σύμφωνα με ανώτερο σύμβουλο της εκστρατείας της. Η έκθεση αναμένεται ότι θα διαπιστώνει ότι η υποψήφια των Δημοκρατικών «διαθέτει τη σωματική και ψυχική ανθεκτικότητα που απαιτείται για την επιτυχή εκτέλεση των καθηκόντων της προεδρίας».

Η εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις θεωρεί ότι η δημοσιοποίηση της έκθεσης για την υγεία και του ιατρικού ιστορικού είναι μια ευκαιρία για μια σειρά ερωτημάτων για τη φυσική κατάσταση και την πνευματική διαύγεια του Ντόναλντ Τραμπ. Μέχρι στιγμής, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα καμία πληροφορία για την υγεία του, αν και εφόσον εκλεγεί, θα γίνει ο γηραιότερος πρόεδρος των ΗΠΑ, και μάλιστα όταν σε πολλές ομιλίες του γίνεται όλο και πιο ασυνάρτητος και μπερδεύει τα λόγια του.

Το επιτελείο της Κάμαλα Χάρις επισημαίνει ότι Τραμπ υπαναχώρησε από μια συνέντευξη στην εκπομπή του CBS 60 minutes και αρνήθηκε ένα δεύτερο ντιμπέιτ, εγκαλώντας τον ότι αποφεύγει τον δημόσιο έλεγχο και δίνει στους ψηφοφόρους «την εντύπωση ότι έχει κάτι να κρύψει και ίσως δεν είναι κατάλληλος για τη δουλειά», την ώρα που οι αμφιβολίες για την κατάσταση του Τζο Μπάιντεν τον ανάγκασαν να μην προχωρήσει στην δική του προεκλογική κούρσα.

Οι πρόσφατοι μέσοι όροι των εθνικών δημοσκοπήσεων δείχνουν ότι η Χάρις έχει προβάδισμα σχεδόν τεσσάρων μονάδων έναντι του Τραμπ στην κούρσα της 5ης Νοεμβρίου για την προεδρία. Όμως, οι βασικές πολιτείες που ταλαντεύονται παραμένουν πολύ κοντά και οι ειδικοί αναμένουν μια έντονα ανταγωνιστική εκλογή.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Φρίκη στη Βραζιλία-Δολοφόνησε 16χρονη έγκυο και της πήρε το μωρό
Επιστρέφουν οι αστροναύτες που είχαν εγκλωβιστεί για πάνω από 9 μήνες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
Τουλάχιστον 20 συλλήψεις για τη φονική φωτιά στα Σκόπια-«Όλοι άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο»
Προανήγγειλε επαφές με Πούτιν για την Ουκρανία Τράμπ-Θα συνομιλήσουν την Τρίτη
Βομβαρδίζει τον Λίβανο το Ισραήλ-Υποστηρίζει πως ανταποδίδει τα πυρά
Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από έκρηξη στο διυλιστήριο του Ριαζάν της Ρωσίας
Στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία του Πάπα Φραγκίσκου μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο
Υπόθεση διαφθοράς ερευνούν οι Αρχές για την πυρκαγιά σε Β. Μακεδονία-Εγκαυματίες μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα
Αδιάκοπο σφυροκόπημα των ΗΠΑ στην Υεμένη-Ζητούν από τους Χούθι να υποχωρήσουν
Για τερματισμό κυρώσεων και προμήθεια μαχητικών συζήτησε τηλεφωνικά με τον Τραμπ ο Ερντογάν