Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη-Ζευγάρι ηλικιωμένων εντοπίστηκε νεκρό στην οικία του

Δύο ηλικιωμένοι εντοπίστηκαν νεκροί το μεσημέρι του Σαββάτου (12/10) σε μονοκατοικία της οδού Καΐρη στις Σαράντα Εκκλησιές, στη Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί, που κλήθηκαν στο σημείο από τον ιδιοκτήτη της οικείας, βρήκαν τις σορούς σε προχωρημένη σήψη και απέκλεισαν τον χώρο προκειμένου κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής να ερευνήσει το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ζευγάρι Βρετανών, το οποίο διέμενε για εννέα χρόνια στη συγκεκριμένη μονοκατοικία. Το τελευταίο διάστημα δεν είχε δώσει σημεία ζωής και έτσι οι περίοικοι τους αναζήτησαν.

Χθες, ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί τους αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση και έτσι κάλεσε τις Αρχές, οι οποίες εντόπισαν τους ηλικιωμένους στο υπόγειο του σπιτιού. Ο άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού, ενώ η γυναίκα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Πάντως, στο σπίτι βρέθηκε φάκελος που έγραφε «rent» και είχε τα ενοίκιο του Οκτωβρίου, οπότε για την ώρα έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ληστείας.

Πηγή: In.gr

Δειτε Επισης

Συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς στην Πάφο-Κρατούσαν μαχαίρια και τσεκούρια
Η Τουρκία ανήρτησε στην UNESCO τον δικό της χάρτη για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό με πολύ... Αιγαίο
Ο Νετανιάχου δεν απέκλεισε τη δολοφονία του Χαμενεϊ- «Η εξόντωσή του θα τερμάτιζε τη σύγκρουση»
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θεόδωρο Πυρίλλη-«Η προσφορά του ήταν πολύπλευρη και ουσιαστική»
Έθεσε την πολιτεία προ των ευθυνών της η Βουλή για τα ναρκωτικά στα σχολεία-Ζητά μέτρα και εφαρμογή νομοθεσίας
Την αποκλιμάκωση της κατάστασης στην περιοχή συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Γερμανίας και Κύπρου-«Η ευρωπαϊκή φωνή πρέπει να ακούγεται»
Θλίψη στο Παραλίμνι-Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Πυρίλλης
BINTEO: Η στιγμή που το Ισραήλ βομβαρδίζει το κρατικό κανάλι του Ιράν ενώ βρισκόταν στον αέρα
Κατηγόρησε τον Πρόεδρο για «εμπλοκή της Κύπρου στη ζώνη απειλής» για πολιτικό κέρδος ο Τατάρ
Η Τεχεράνη επιδιώκει επειγόντως συνομιλίες με ΗΠΑ και Ισραήλ για τον τερματισμό των εχθροπραξιών