Στην πρίζα ξανά οι Κεντρικές Φυλακές-Χάθηκε ασύρματος από την πτέρυγα υψίστης ασφαλείας

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών και Κυπρίων στην πτέρυγα 1Α των Κεντρικών Φυλακών, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, ενώ συναγερμός ήχησε για την απουσία ασυρμάτου από την πτέρυγα υψίστης ασφαλείας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι δύο ομάδες κρατουμένων πιάστηκαν στα χέρια, με μέλη των Φυλακών να παρεμβαίνουν προκειμένου να τους χωρίσουν.

Ωστόσο, πέραν αυτού του περιστατικό, καμπανάκι στην Διεύθυνση των Φυλακών ήχησε το γεγονός πως σήμερα έγινε αντιληπτή η απουσία ασυρμάτου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, χάθηκε ασύρματος από την πτέρυγα 9, που θεωρείται υψίστης ασφαλείας, με τον οποίο θα πρέπει να σημειωθεί πως δίνεται το σήμα από δεσμοφύλακες στο Κέντρο Ελέγχου, ώστε να ανοίξουν ή να κλείσουν τα κελιά των κρατουμένων ή οποιεσδήποτε άλλες πόρτες στο εσωτερικό του τμήματος που οδηγούν προς την έξοδο ή το αντίθετο, ενώ σε αυτό υπάρχουν διάφορα κανάλια όπου τα μέλη ακούνε τι γίνεται εντός ή περιμετρικά των Φυλακών.

Η απουσία του ασυρμάτου, που κρίνεται σοβαρό περιστατικό, άναψε ξανά φωτιές στις Κεντρικές Φυλακές, λίγες ώρες μετά την απόδραση του ισοβίτη, με την ανώτερη λειτουργό και τον υπεύθυνο ασφαλείας να μεταβαίνουν στο Σωφρονιστικό Ίδρυμα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, παρά τις εξετάσεις που έγιναν, μέχρι αυτή την ώρα (20:20) δεν έγινε κατορθωτός ο εντοπισμός του, ενώ ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί από πότε απουσιάζει από το γραφείο των δεσμοφυλάκων της συγκεκριμένης πτέρυγας και υπάρχει ενδεχόμενο, με βάση πληροφορίες, αυτός να χάθηκε από χθες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στην επάρκεια κρύβεται η ουσία... Θέλουμε ειδικό κανονισμό για την φρούρηση κατάδικου και όχι της... σούβλας;

Δειτε Επισης

Ο χάρτης με τα πυραυλικά χτυπήματα του Ιράν στο Ισραήλ
Δεν υπάρχει επίσημο αίτημα για ενεργοποίηση του σχεδίου Εστία-Σε εγρήγορση η Κυβέρνηση
Εκτροπή προς Κύπρο για έντεκα πτήσεις με προορισμό το Τελ Αβίβ λόγω της πυραυλικής επίθεσης
Συγκάλεσε εκτάκτως το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας ο ΠτΔ λόγω της κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
Στην πρίζα ξανά οι Κεντρικές Φυλακές-Χάθηκε ασύρματος από την πτέρυγα υψίστης ασφαλείας
Η στιγμή της σύλληψης Καραχάν και Τάττη-«Η ελευθερία της έκφρασης δέχεται απανωτά κτυπήματα» (pics)
Έκανε σύντομο απολογισμό και έθεσε νέους στόχους στο διάγγελμά του για την Ανεξαρτησία ο ΠτΔ
Το Ισραήλ πιστεύει ότι πρόλαβε σχέδιο εισβολής της Χεζμπολάχ με κωδική ονομασία «Κατακτήστε τη Γαλιλαία»
Στις 12 Νοεμβρίου η δίκη για την κακοποίηση του πεντάχρονου από συνομήλικούς του
Στην επάρκεια κρύβεται η ουσία... Θέλουμε ειδικό κανονισμό για την φρούρηση κατάδικου και όχι της... σούβλας;