«Θα το πληρώσει» το μήνυμα Νετανιάχου μετά την επίθεση του Ιράν-Τα βλέμματα στραμμένα στην απάντηση Ισραήλ

Δραματικές είναι οι εξελίξεις από την πυραυλική επίθεση του Ιράν προς το Ισραήλ, καθώς όπως ανέφερε ο ισραηλινός στρατός εκατοντάδες πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από την Τεχεράνη με τις σειρήνες να ηχούν σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα.

Και ενώ ο IDF ανακοίνωσε λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ της Τρίτης (1/10) τη λήξη συναγερμού καλώντας τους πολίτες να επιστρέψουν από τα καταφύγια, πληροφορίες από αξιωματούχους του Ιράν προειδοποιούν για πιθανό δεύτερο κύμα επιθέσεων μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες.

Από εκεί και πέρα, με βάση τις δηλώσεις από στελέχη της κυβέρνησης Νετανιάχου, δεν αποκλείεται να υπάρξει και άμεση ισραηλινή απάντηση στο Ιράν.

Νωρίτερα, η Ουάσινγκτον είχε ενημερώσει το Τελ Αβίβ για την επίθεση του Ιράν, που τελικά υπολογίζεται σε 180 πυραύλους, οι οποίοι χρειάστηκαν κάτι λιγότερο από 15 λεπτά για να πλήξουν τους στόχους τους, γεγονός που υποδηλώνει ότι επρόκειτο για βαλλιστικούς.

Δειτε Επισης

Τον βασιλιά Κάρολο θα εκπροσωπήσει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Συνομιλία Τραμπ και Νετανιάχου-«Σε όλα τα θέματα είμαστε από την ίδια πλευρά»
Ισχυρή έκρηξη σε περιοχή με στρατιωτική βάση στην περιφέρεια Βλαντίμιρ
Κρεμλίνο: Ο Πούτιν είναι ανοιχτός σε επαφές με τους Ουκρανούς για την κατάπαυση πυρός
ΒΙΝΤΕΟ: Καρχαρίας επιτέθηκε σε δύτη σε παραλία του Ισραήλ
Αποκαλύψεις από το Βατικανό για τις τελευταίες ώρες του Πάπα-Το «ευχαριστώ» στον νοσηλευτή του
New York Post: Το σχέδιο του Τραμπ περιλαμβάνει ευρωπαϊκά στρατεύματα στην Ουκρανία
Τουλάχιστον επτά νεκροί σε νέες ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα
Οι ΗΠΑ απειλούν με δασμούς ως και 3.521% σε φωτοβολταϊκά που παράγονται στη νοτιοανατολική Ασία
Το Σαββατοκυρίακο αναμένεται να τελεσθεί η κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου