Φρίκη στην Ινδία-Τετράχρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε βαλίτσα ταξιδιού, βασική ύποπτη η μητέρα του

Η διευθύνουσα σύμβουλος μιας ινδικής νεοφυούς επιχείρησης τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης (AI) συνελήφθη θεωρούμενη ως βασική ύποπτη για τη δολοφονία του τετράχρονου γιού της μετά τον εντοπισμό του πτώματός του μέσα στη βαλίτσα της, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Η Σουτσάνα Σεθ, η επικεφαλής της εταιρείας The Mindful AI Lab στο επίκεντρο της τεχνολογίας στην Ινδία, την πόλη Μπενγκαλούρου, συνελήφθη στην περιοχή Τσιτραντούργκα του κρατιδίου Καρνατάκα, καθώς επέστρεφε με ταξί από το γειτονικό κρατίδιο Γκόα αφού βρέθηκε το πτώμα του παιδιού μέσα στη βαλίτσα της, είπε η αστυνομία.

Η Σεθ δεν ήταν διαθέσιμη να σχολιάσει καθώς βρισκόταν υπό κράτηση και η αστυνομία είπε ότι δεν γνωρίζει αν έχει ήδη προσλάβει δικηγόρο. Υπάλληλοι της εταιρείας της επίσης δεν ήταν προσβάσιμοι για να σχολιάσουν.

Η Σεθ είχε πάει σε δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί με τον γιο της στην Γκόα το Σάββατο, αλλά το αγόρι δεν βρισκόταν μαζί της όταν άδειασε το δωμάτιο, το βράδυ της Δευτέρας, είπε ο επιθεωρητής της αστυνομίας της Γκόα Πάρες Νάικ.

Το προσωπικό καθαριότητας του ξενοδοχείου βρήκε ίχνη αίματος στο δωμάτιο όταν η γυναίκα έφυγε και ειδοποίησε την αστυνομία, εξήγησε ο Νάικ.

Η αστυνομία στη συνέχεια επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον ταξιτζή και του ζήτησε να μεταφέρει τη Σεθ στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, συνέχισε ο ίδιος.

"Όταν ανοίξαμε τη βαλίτσα της βρήκαμε το πτώμα του παιδιού", είπε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της αστυνομίας της Βόρειας Γκόα Νιντχίν Βαλσάν.

Η αστυνομία της Γκόα μετέφερε τη Σεθ στο κρατίδιό της, είπε ο Βαλσάν, προσθέτοντας ότι ο σύζυγός της βρισκόταν στην Ινδονησία και του ζητήθηκε να επιστρέψει στην Ινδία. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως μετά το έγκλημα, η Σεθ αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Το Reuters δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της ή με οποιονδήποτε άλλον στην οικογένεια για σχόλιο.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Από την κίτρινη στην πορτοκαλί προειδοποίηση-Θα φτάσει τους 43 βαθμούς ο υδράργυρος
Σε σοβαρή κατάσταση 54χρονη μετά από τροχαίο-Έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και έπεσε σε γκρεμό
Οι ΗΠΑ αποσύρονται από την UNESCO καταγγέλλοντας μεροληψία κατά του Ισραήλ
Ρωσική επίθεση στην Ουκρανία προκάλεσε ζημιές σε εγκαταστάσεις παραγωγής φυσικού αερίου
Προσοχή στους ταξιδιώτες συστήνει η Υπηρεσία Καταναλωτή-Φαινόμενα ελλιπής πληροφόρησης ασφάλισης ταξιδιού
Υπό τριήμερη κράτηση ο 41χρονος για τα επεισόδια στο σύνδεσμο της Ομόνοιας στη Λάρνακα
Καθορίστηκαν με νόμο οριζόντια καθήκοντα για αντιδημάρχους-Ενέκρινε πακέτο τροποποιήσεων η Βουλή
Πτώση πυροσβεστικού ελικοπτέρου στην Ελευσίνα-Συμμετείχε σε κατάσβεση πυρκαγιάς
Προκλητικός και πάλι ο Τατάρ-Τα βάζει με την Ε/κ πλευρά για «άδικες επιθέσεις» στο περιουσιακό ζήτημα
Παρατεταμένο κύμα καύσωνα επηρεάζει την Κύπρο-Στο κόκκινο ο υδράργυρος, φθάνει μέχρι και τους 44 βαθμούς