BINTEO: H στιγμή της έκρηξης έξω από κατάστημα στην Πάφο

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των ανακριτών του ΤΑΕ Πάφου, για εντοπισμό των δραστών που τοποθέτησαν αυτοσχέδια βόμβα υψηλής ισχύος σε όχημα που βρίσκονταν σταθμευμένο έξω από κατάστημα πώλησης εξαρτημάτων αυτοκινήτων στη βιομηχανική περιοχή των Κονιών, στην επαρχία της Πάφου.

Σε βίντεο που εξασφάλισε ο REPORTER καταγράφεται καρέ καρέ η στιγμή της έκρηξης, από την οποία προκλήθηκε φωτιά και σε δεύτερο όχημα, το οποίο βρισκόταν έξω από το κατάστημα, ενώ προκλήθηκαν ελαφριές ζημιές και στο κατάστημα.

Υπενθυμίζεται πως, η έκρηξη βόμβας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στις 02:30 σε όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από κατάστημα πώλησης εξαρτημάτων αυτοκινήτων στη βιομηχανική περιοχή των Κονιών.

Από την έκρηξη που σημειώθηκε προκλήθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν έξω από κατάστημα εταιρείας, που ασχολείται με την πώληση εξαρτημάτων αυτοκινήτων και βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Κονιών.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου και πυροτεχνουργοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν άμεσα στη σκηνή της έκρηξης και από επιτόπιες εξετάσεις διαφάνηκε ότι πρόκειται για αυτοσχέδια βόμβα υψηλής ισχύος, η οποία συνδυάστηκε με δοχείο το οποίο περιείχε εύφλεκτη ύλη.

Η φωτιά στο όχημα κατασβέστηκε με τη χρήση πυροσβεστήρα από υπάλληλο του καταστήματος, ο οποίος διαμένει σε βοηθητικό χώρο εντός του καταστήματος. Από τη φωτιά έγιναν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα, καθώς και ζημιές στους υαλοπίνακες του καταστήματος.

Η επιχείρηση ανήκει σε 40χρονο, ενώ το αυτοκίνητο είναι εγγεγραμμένο στον 69χρονο πατέρα του, όμως κατέχεται και χρησιμοποιείται από τον 40χρονο και τους υπαλλήλους της εταιρείας.

Δειτε Επισης

Αναβιώνουν τα έθιμα την Κυριακή της ελιάς στα χωριά της Πάφου
Υποβάλλονται τη Δευτέρα οι υποψηφιότητες για κοινοτάρχες και κοινοτικούς συμβούλους
Ελεύθερος ο ύποπτος για την βόμβα σε μπαρ στον Πρωταρά, ελεύθερος και ο ένας για τους εμπρησμούς πρακτορείων
Έτσι θα λειτουργεί ο ανθρωπιστικός διάδρομος από την Κύπρο όταν ολοκληρωθεί η προβλήτα στη Γάζα
Ο Αμπάς λέει ότι μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να σταματήσουν επίθεση του Ισραήλ στη Ράφα
Μπαίνουν σε λειτουργία άλλες πέντε κάμερες στη Λεμεσό-Σε ποια σημεία θα βρίσκονται
Χρίστο Τσίγκη για την δημαρχία Στροβόλου στηρίζει το Κόμμα για τα Ζώα
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο
Στο Λουξεμβούργο η Υπ. Γεωργίας για το Συμβούλιο ΕΕ-Συζητείται η απλούστευση Κοινής Αγροτικής Πολιτικής
Πρώην σύζυγος εμίρη του ISIS αντιμέτωπη με σοβαρές κατηγορίες στη Γαλλία-«Ήξερε ότι ο άνδρας της με βίαζε»