Με τη βοήθεια του φίλου του έκρυψε το πτώμα ο σύντροφος της 41χρονης-Κακοποιούσε και την αδελφή του

Με τον χειρότερο τρόπο έκλεισε το θρίλερ εξαφάνισης της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη καθώς σήμερα εντοπίστηκε η σορός της μέσα σε ένα μπαούλο σε δασική περιοχή της Χαλκιδικής, μεταξύ Τριγλίας και Γαλάτιστας. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, για τη δολοφονία της έχουν συλληφθεί ο σύντροφός της καθώς και ένας φίλος του.

Όπως εξήγησαν οι ίδιες πηγές, η ιστορία αποκαλύφθηκε από τον φίλο του συντρόφου της 41χρονης ο οποίος, εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς, ομολόγησε πως η 41χρονη δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της και πως αυτός βοήθησε ώστε να μεταφερθεί στην περιοχή που εντοπίστηκε.

Ο φίλος του συντρόφου της 41χρονης είχε προσαχθεί από το πρωί καθώς είχαν εντοπιστεί αποτυπώματά του στο σπίτι. Πρόκειται για άτομο που κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, ο σύντροφος της 41χρονης προσπάθησε να στρέψει αλλού τις έρευνες των Αρχών λέγοντας ότι η γυναίκα εξαφανίστηκε έχοντας πάρει μαζί της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Πώς έφτασε στα ίχνη τους η Αστυνομία

Αμέσως μετά την εξαφάνιση της άτυχης γυναίκας η Αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες. Στο πλαίσιο ανάλυσης υλικού από κάμερες της περιοχής, εντοπίστηκε ο φίλος της μαζί με τον φίλο του να βγαίνουν από το σπίτι κουβαλώντας ένα μπαούλο. Η Αστυνομία στη συνέχεια έκανε έρευνα στο σπίτι όπου εντόπισε ίχνη αίματος, τρίχες της γυναίκας και DNA.

Στη συνέχεια προχώρησε σε προσαγωγή αρχικά του φίλου του δράστη, ο οποίος ομολόγησε πως βοήθησε τον φίλο της 41χονης να μεταφέρουν το άψυχο σώμα στο σημείο που βρέθηκε στη Χαλκιδική. Μάλιστα είπε πως αυτός δεν είχε καμία ανάμιξη στον φόνο και η μόνη του εμπλοκή ήταν στη μεταφορά του πτώματος. Τέλος είπε πως το ζευγάρι είχε οικονομικές διαφορές, ενώ επιβεβαίωσε ότι υπήρχε και ενδοοικογενειακή βία.

Τον κατήγγειλε η αδερφή του

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Alpha ο σύντροφος της 41χρονης έχει καταδικαστεί για τον ξυλοδαρμό της αδερφής του. Ειδικότερα, 2-3 χρόνια πριν, ξυλοκόπησε κατ’ εξακολούθηση την αδερφή του και μάλιστα η γυναίκα νοσηλεύτηκε με κακώσεις στο κεφάλι και το σώμα.

Όπως δήλωσε η ίδια μέχρι και σήμερα έχει κενά μνήμης και μετατραυματικό στρες. Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, όλα έγιναν επειδή σταμάτησε να του δίνει χρήματα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών οι πυροβολισμοί στα Σεπόλια με τραυματία έναν 17χρονο
Κρεμλίνο: Θα εξετάσουμε την πρόταση για εκεχειρία 30 ημερών στην Ουκρανία, αλλά έχουμε τη δική μας θέση
Αγωγή €500.000 από Εθνική Πινακοθήκη στον Παπαδόπουλο-«Από μισό ευρώ να βάλουμε όλοι οι Χριστιανοί τα μαζέψαμε»
Το Kονκλάβιο εκ των έσω-Καρδινάλιος αποκαλύπτει τι συνέβαινε στην ψηφοφορία για τον Πάπα
Η Ινδία κατηγορεί το Πακιστάν ότι παραβίασε την εκεχειρία–Εκρήξεις ακούγονται στη Σριναγκάρ
Συνεχίζει να καταζητείται 39χρονος για απόπειρα φόνου στην Πάφο-Κατάφερε να διαφύγει σε καταδίωξη
Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών ο θάνατος της οικογένειας στο Ελληνικό-«Ποιος καθαρίζει σεντόνια νεκρών;»
Δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια για την σπασμένη τζαμαρία στην Πινδάρου-Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Πρόεδρος Βουλής: Σταθερός σύμμαχος το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ρομπέρτα Μέτσολα
Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως