Εκτελέστηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον ισοβίτη για την κοκαΐνη στην κατοχή της 53χρονης που πιάστηκε στις Κεντρικές

Στη σύλληψη 60χρονου ισοβίτη, συζύγου της 53χρονης που πιάστηκε με κοκαΐνη όταν είχε μεταβεί στις Κεντρικές για να τον επισκεφθεί, προχώρησε η ΥΚΑΝ στα πλαίσια της ίδιας υπόθεσης, για την οποία υπήρχε πληροφορία, εξού και μετέβη στο Σωφρονιστικό Ίδρυμα.

Εναντίον του 60χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, όπως είχε αναφερθεί την Παρασκευή ενώπιον του Δικαστηρίου κατά την προσαγωγή της 53χρονης, το οποίο, σύμφωνα με την Αστυνομία, εκτελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο 60χρονος, αφού ανακρίθηκε από την ΥΚΑΝ, επέστρεψε στις Κεντρικές Φυλακές, ενώ η σύζυγός του υπενθυμίζεται πως τελεί υπό εξαήμερη κράτηση.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν ενώπιον Δικαστηρίου, στην ΥΚΑΝ έφθασε πληροφορία ότι η ύποπτη κατά τις επισκέψεις της στις Κεντρικές Φυλακές, μεταφέρει ναρκωτικά. Η ίδια πληροφορία ανέφερε επίσης ότι στις 4 Ιανουαρίου 2024, η ύποπτη θα μετέβαινε στις Κεντρικές και θα μετέφερε ποσότητα ναρκωτικών.

Ως εκ τούτου, μέλη της ΥΚΑΝ είχαν μεταβεί στις Κεντρικές Φυλακές, όπου εντόπισαν την ύποπτη να εξέρχεται της πύλης και ακολούθως την ανέκοψαν και διενήργησαν έλεγχο, κατά τον οποίο εντόπισαν στην κατοχή της τρεις νάιλον συσκευασίες με διαφανές μεμβράνη, με ποσότητα κοκαΐνης περίπου 30 γραμμαρίων.

Η ύποπτη στη συνέχεια φόρεσε χειροπέδες, ενώ ακολούθησε έρευνα στην οικία της με γραπτή της συγκατάθεση, έπειτα από την οποία εντοπίστηκε σε χρηματοκιβώτιο χρηματικό ποσό 5555 ευρώ σε δύο διαφορετικά πορτοφόλια και κατασχέθηκαν για εξετάσεις. Επίσης, εντοπίστηκε σε υπνοδωμάτιο ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης περί τα 4 γραμμαρίων, με την ύποπτη να αναφέρει πως ανήκουν σε συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο από την πλευρά του το επιβεβαίωσε. Εξού και στη συνέχεια κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Παράλληλα, σε έρευνα στην τσάντα που κρατούσε η ύποπτη, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 940 ευρώ, ενώ για περαιτέρω εξετάσεις κατασχέθηκε και το κινητό της.

Ανακρινόμενη η ύποπτη προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς αναφορικά με το πώς εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά στην κατοχή της και ποιος θα ήταν ο τελικός παραλήπτης, με τους ανακριτές να τους διερευνούν.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να εξεταστούν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, τόσο από τις οικίες, όσο και από τα υποστατικά που βρίσκονται κοντά στην περιοχή, καθώς επίσης να ληφθούν καταθέσεις από πρόσωπα του οικογενειακού, φιλικού και εργασιακού περιβάλλοντος των υπόπτων.

Παράλληλα, για την ολοκλήρωση των ερευνών αναμένεται να σταλούν για εξετάσεις όλα τα τεκμήρια, όπως και το κινητό της 53χρονης.

Δειτε Επισης

Ζαχάροβα: Η Δύση διεξάγει «υβριδικό πόλεμο» εναντίον της Μόσχας, χρησιμοποιώντας την Ουκρανία
Τελεσίγραφο Ισραήλ στη Χαμάς-«Απαντήστε σε μια εβδομάδα στην πρόταση εκεχειρίας ή εισβάλουμε στη Ράφα»
BINTEO: Αεροσκάφος κάνει αναγκαστική προσγείωση και αναποδογυρίζεται σε παραλία
Νέες απειλές των Χούθι-Θα στοχεύουν όσα πλοία πάνε στο Ισραήλ και είναι στην εμβέλεια των όπλων τους
Πόσα ευρώ θα έπαιρνε σήμερα o Ιούδας αν πρόδιδε τον Ιησού;
Τουλάχιστον 15 νεκροί σε τρεις ταυτόχρονες επιθέσεις του ISIS κατά στρατιωτικών θέσεων στη Συρία
Προειδοποιεί ο ΟΗΕ-«Μια ισραηλινή εισβολή στη Ράφα θα μπορούσε να οδηγήσει σε σφαγή αμάχων»
Έπεσε στο 6% η ανεργία τον Μάρτιο στην Κύπρο σύμφωνα με τη Eurostat
Με αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω του πολέμου στη Γάζα θα μεταφερθεί στην Ελλάδα το Άγιο Φως
Μπορέλ: Η ΕΕ καταδικάζει παραβιάσεις στον κυβερνοχώρο από ελεγχόμενους από Ρωσία