Χειροπέδες σε άλλο ένα για την υπόθεση ναρκωτικών με αρχιδεσμοφύλακα στις Κεντρικές-Ανανεώθηκε η κράτηση του

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, οδηγήθηκε εκ νέου την Πέμπτη ο αρχιδεσμοφύλακας που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, καθώς στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών που φαίνεται να προοριζόταν για κρατούμενους των Κεντρικών Φυλακών, ενώ στα πλαίσια της υπόθεσης είχαν συλληφθεί και δύο κατάδικοι. Την ίδια ώρα, μετά από μαρτυρία, εξασφαλίστηκε και εκτελέστηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος ακόμη ενός προσώπου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορία που λήφθηκε, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο το μέλος των Κεντρικών Φυλακών που μετέβαινε στην εργασία του, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε, στην κατοχή του εντοπίστηκαν τεμάχια χαρτιού που ήταν εμποτισμένα με συνθετική ναρκωτική ουσία. Επίσης, στην κατοχή του εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 1200 ευρώ, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, κατασχέθηκαν επίσης κόλλες που ήταν εμποτισμένες με ναρκωτικά, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1500 ευρώ.

Ο 59χρονος τελούσε υπό επταήμερη κράτηση, ενώ την Πέμπτη οδηγήθηκε εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου, το οποίο ανανέωσε την κράτηση του για άλλες πέντε ημέρες, καθώς υπολείπεται ανακριτικό έργο.

Την ίδια ώρα, στα πλαίσια της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 30χρονου, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε και εκτελέστηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο νεαρός, είχε εντοπιστεί να οδηγεί το όχημα του και ανακόπηκε, ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μικρή ποσότητα κάνναβης και περίπου δέκα γραμμάρια κοκαΐνη. Ως εκ τούτου, συνελήφθη τόσο για αυτόφωρο αδίκημα, όσο και για την υπόθεση με τον αρχιδεσμοφύλακα.

Ο 30χρονος, οδηγήθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου, το οποίο επίσης διέταξε την κράτηση του για πέντε ημέρες.

Σε ότι αφορά του δύο κατάδικους που συνελήφθησαν για την συγκεκριμένη υπόθεση, αφού ανακρίθηκαν, επέστρεψαν στις Κεντρικές χωρίς να οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν έχει καταχωρηθεί υπόθεση εναντίον τους.

Υπενθυμίζεται πως ο αρχιδεσμοφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο συνελήφθη άλλος ένας δεσμοφύλακας για ναρκωτικά, ο οποίος παραπέμφθηκε σε δίκη ενώπιον Δικαστηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε 53χρονη σύζυγο κατάδικου των Κεντρικών-Πήγε για επίσκεψη με κοκαΐνη, την περίμενε η ΥΚΑΝ

Δειτε Επισης

Εφιάλτης για 17χρονο στη Σπάρτη-Συγγενείς της κοπέλας του τον απήγαγαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια
Σκότωσε τη σύζυγο του και πήγε σε ξενοδοχείο να δει ειδήσεις ο 50χρονος στο Μενίδι
Ε. Χαραλαμπίδου σε Νομική Υπηρεσία-«Ο Εισαγγελέας εκτίθεται, υπάρχουν διαβαθμίσεις για να κλείνουν στόματα»
Απουσιάζει από την οικία του στο Πισσούρι 45χρονος (pic)
Καμπανάκι CPT για τον υπερπληθυσμό στις Φυλακές και κρατητήρια-Όσα καταγράφονται στην έκθεση
Επιβεβαιώνει τις μπάλες με τα κινητά η Διεύθυνση Φυλακών-Διαψεύδει τον εντοπισμό ναρκωτικών
Υπεραμύνεται των αποφάσεων της για Κατσουνωτό η Εισαγγελία-Αντεπιτίθεται στην Αρχή, ενοχλημένη με τις επικρίσεις
H ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για τα απειλητικά email στα σχολεία
Νεκρή η πεζή που παρασύρθηκε από όχημα στην Κοκκινοτριμιθιά-Παραδόθηκε ο οδηγός
Με την συνδρομή Europol και Interpol οι έρευνες για τα απειλητικά email σε σχολεία