Έκρηξη βόμβας στα γραφεία της ΚΙΣΑ-Ζητά εξιχνίαση της υπόθεσης το ΑΚΕΛ

Την άμεσης εξιχνίαση της υπόθεσης εμπρησμού στα γραφεία της ΚΙΣΑ, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, το ΑΚΕΛ.

Σε σχετική ανακοίνωση το ΑΚΕΛ, καταδικάζει τον εμπρησμό και σημειώνει πως «τέτοιες ενέργειες δεν στρέφονται μόνο ενάντια στους στόχους των επιθέσεων αλλά και ενάντια στο κράτος δικαίου και τη νομιμότητα στον τόπο μας».

«Καλούμε τις αρχές σε άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης και προσαγωγή των δραστών ενώπιον της Δικαιοσύνης», καταλήγει στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως, η έκρηξη βόμβας σημειώθηκε γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, από την οποία καταστράφηκε ολοσχερώς τους υαλοπίνακες του υποστατικού και περιουσία και αρχεία της οργάνωσης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΙΣΑ, το γραφείο της θα σφραγιστεί και θα επισκευαστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ena

415996660_764856295675842_188765978364667595_n

dyo

Δειτε Επισης

Κατασχέθηκαν 80 συσκευασίες με ελεγχόμενες ουσίες από υποστατικό στη Λάρνακα
Ξανά στο προσκήνιο ο εγκλωβισμός οδηγών στον αυτοκινητόδρομο-Έμεινε στα συρτάρια η συζήτηση στη Βουλή
Αρχίζει η κατάταξη της 2025 ΕΣΣΟ-Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι νεοσύλλεκτοι
«Αν δούμε τις δύο αποφάσεις του ΕΔΑΔ, διαφαίνεται πως οι θεσμοί νοσούν... Δεν προστατεύουν τα θύματα»
Καταζητείται ο 35χρονος Κυριάκος Σάββας για ληστεία, εκβίαση και πρόκληση σωματικής βλάβης (pics)
Χειροπέδες σε δύο για υπόθεση εμπορίας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση-Αναγνωρίστηκε το 23χρονο θύμα
Τους ζήτησαν να φύγουν από νυχτερινό κέντρο και τους επιτέθηκαν ληστεύοντάς τους-Χειροπέδες σε 46χρονο
Απόπειρα φόνου διερευνούν οι Αρχές-Ανήλικος επιτέθηκε σε 23χρονο προκαλώντας του εγκεφαλική αιμορραγία
Πληροφορίες για καυγά πριν την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Γείτονες θύμα και φερόμενος θύτης
Κτηματικά κίνητρα εξετάζει η Αστυνομία πίσω από την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Χειρουργήθηκε ο 41χρονος