Άνω κάτω η Κυβέρνηση μετά τα περί ανασχηματισμού και τη σεναριολογία-Παραιτείται ο Χατζηζαχαρίας

Την απόφαση να παραιτηθεί φαίνεται να έχει λάβει ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Φίλιππος Χατζηζαχαρίας, το όνομα του οποίου φιγουράρει ψηλά στην λίστα των προσώπων προς αντικατάσταση, στις πληροφορίες που διακινούνται αναφορικά με τον ανασχηματισμό του Υπουργικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, ο κ. Χατζηζαχαρίας αναμένεται να υποβάλει επίσημα την παραίτησή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εντός των επόμενων ωρών, λόγω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρο.

Εάν όντως προχωρήσει με παραίτηση ο Υφυπουργός Καινοτομίας, εξυπακούεται ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα πρέπει να προβεί σε ενέργειες που αφορούν την σύνθεση του κυβερνητικού σχήματος, παρά το γεγονός πως προσπάθησε να βάλει ένα τέλος σε αυτή τη συζήτηση κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου την Πέμπτη, καθώς θα πρέπει να διορίσει τον αντικαταστάτη του.

Δειτε Επισης

Επανέρχεται ο Φειδίας, δικαιολογείται ξανά για το podcast με τον Τατάρ ανήμερα της μαύρης επετείου της εισβολής
Α. Δημητρίου: Θετικό ότι μετά την πενταμερή μένει ζωντανή η διαδικασία
«TAM PARTİ»-Το νέο κόμμα του Σερντάρ Ντενκτάς
Θίχτηκε ο Ακιντζί από τους χαρακτηρισμούς Ερντογάν περί παράγκας για το «προεδρικό»-Η ανάρτηση του 2021
Πυρά ΑΚΕΛ κατά Κυβέρνησης μετά την απόφαση για τις κάμερες-«Δεν έκανε τίποτα για να διορθωθούν οι στρεβλώσεις»
«Ο ρόλος του ΗΒ στην προκειμένη φάση είναι υποστηρικτικός»-Τι αναφέρει το ΥΠΕΞ της Βρετανίας
Δέσμευση ΠτΔ ότι θα θέσει το θέμα αγνοουμένων στην Τουρκία στο πλαίσιο των ΜΟΕ προς τους συγγενείς
To κόβει στον Χριστοδουλίδη ο Ερντογάν-«Δεν έχω οποιαδήποτε πρόθεση να επισκεφθώ τη νότια Κύπρο»
Τελετή επαναπατρισμού οστών 16 Ελλαδιτών ηρώων της ΕΛΔΥΚ που έπεσαν στην εισβολή-«Η Κύπρος σας ευγνωμονεί»
Καταδικάζει την παράνομη επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα το Υπουργείο Εξωτερικών