Παραμένει υπό κράτηση μέχρι τις 16 Ιανουαρίου στην Ιταλία ο τ/κ δικηγόρος

Μέχρι τις 16 Ιανουαρίου έχει ανανεωθεί το διάταγμα κράτησης του τ/κ δικηγόρου, Ακάν Κιουρσιάτ που έχει συλληφθεί στην Ιταλία για υπόθεση που αφορά εκμετάλλευση και πώληση ε/κ γης στα κατεχόμενα.

Η Γενί Μπακίς προβάλλει στο πρωτοσέλιδό της την πληροφορία αυτή και προαναγγέλλει ότι αύριο θα δώσει νέες πληροφορίες.

Η σύλληψη προβάλλεται από κάποιες τ/κ εφημερίδες ενώ η Ντιαλόγκ το έχει και πάλι ως κύριο θέμα με τίτλο «Κρίση προ των πυλών» και παραπέμπει στις δηλώσεις της Υπουργού Δικαιοσύνης, του Κυβερνητικού Εκπροσώπου και του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας για το αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας για έκδοση του Κιουρσιάτ από την Ιταλία και πως πρόκειται για σφετερισμό ε/κ περιουσίας.

Οι τ/κ εφημερίδες γράφουν τι πρόκειται περί του συζύγου της Φαζιλέτ Όζντενεφε, «βουλευτή» του ΡΤΚ και «αντιπροέδρου της βουλής», ωστόσο καμία ανακοίνωση δεν έχει γίνει ακόμη από το ΡΤΚ ή την «βουλή», ούτε και υπήρξε συνέχεια από τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, ο οποίος κινήθηκε προς το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών ζητώντας στήριξη, σύμφωνα με τ/κ δημοσιεύματα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Από την Τύμπου φέρεται να πέταξε για Ιταλία ο συλληφθείς Τ/κ δικηγόρος

Δειτε Επισης

Στη Γενεύη η κυπριακή αποστολή-«Πυξίδα μας η ελπίδα και η προοπτική μία επανενωμένης πατρίδας»
Επαναλαμβανόμενες πυρκαγιές σε Πάφο και Λάρνακα-Αυξημένες περιπολίες από γης και αέρος
Συνελήφθη 22χρονος ένα χρόνο μετά για τα επτά κιλά κάνναβης-Τον συνέλαβαν κατά την άφιξη του στη Κύπρο
Αναχώρησε για τη Γενεύη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η κυπριακή αποστολή (pics)
Ξεπέρασαν τις 18 χιλιάδες οι επαναπατρισμοί αλλοδαπών το 2024-Πόσοι έφυγαν από την αρχή του χρόνου
Στην Εντατική 17χρονος που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από το συμβίο της μητέρας του-Συνελήφθη 45χρονος
Είπα... ξείπα με τις μεταθέσεις υπευθύνων στην Αστυνομία-Το μοτίβο που διαμορφώνεται σε πέντε μήνες
Νέα επιχείρηση της Αστυνομίας για παράτυπους μετανάστες-Χειροπέδες σε 51 άτομα, επαναπατρίστηκαν δέκα
Ξεκινά η συζήτηση για την άρση απαγόρευσης προσλήψεων στο Δημόσιο-Τι προνοεί το νομοσχέδιο
Αναμένει μελέτη των Δημοσίων Έργων για να προκηρύξει διαγωνισμό για το δρόμο Πόλης-Πάφου ο Βαφεάδης