Ανέβασε στο διαδίκτυο πέντε βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση παιδιού 52χρονος και τον «κάρφωσε» η Europol

Στη σύλληψη 52χρονου, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης απόκτησης, κατοχής, απόκτησης πρόσβασης και διανομής παιδικής πορνογραφίας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία, που λήφθηκε από τη Europol, σύμφωνα με την οποία χρήστης λογαριασμού σε διαδικτυακή πλατφόρμα, φέρεται να ανέβασε πέντε αρχεία βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.

Από τις εξετάσεις του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 52χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του, δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο 52χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, το πρωί σήμερα, ενώ κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, μία παιχνιδοκονσόλα, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο ηλεκτρονικές ταμπλέτες και μια κάρτα αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Ποιος είναι ο Λέων ΙΔ΄, o πρώτος Πάπας από τις ΗΠΑ-Θεωρείται συνεχιστής του Φραγκίσκου
Άναψε πράσινο φως η Ολομέλεια για την μεταβίβαση και εγγραφή οχημάτων υπό ανάκλήση
Νέος Πάπας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Πρέβοστ-Πήρε το όνομα Λέων 14ος
Σύλληψη 36χρονο στην κατοχή του οποίο βρέθηκαν προϊόντα CBD χωρίς να έχει άδεια κυκλοφορίας
Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιξτίνα-Εξελέγη νέος Πάπας στην τέταρτη ψηφοφορία
Πράσινο Βουλής για επέκταση στους 12 μήνες του δικαιώματος διακοπής εργασίας από μητέρες
Μαρτυρία κάρφωσε 47χρονο σχετικά με την πυρκαγιά σε αποθήκη στο Ζακάκι
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία ΗΠΑ με Βρετανία-Ποια προϊόντα εξαιρούνται από τους δασμούς
Νίκο Χριστοδουλίδη, Αννίτα Δημητρίου και νεολαία της Κύπρου θα συναντήσει το Σάββατο η Μέτσολα
Μίλησε ενώπιον της Βουλής ο Τασούλας-Χαρακτήρισε παράνομη την προσπάθεια εκτροχιασμού από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ