Πώς οι νέοι στόχοι συναντούν την ιδανική επιλογή της χρονιάς…

Μια λίστα με στόχους για τη νέα χρόνια περιλαμβάνει συνήθως μια προαγωγή, μια αύξηση μισθού, ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα και άλλα τόσα συναφή με την ακαδημαϊκή και επαγγελματική μας εξέλιξη και ανέλιξη. Ντάξει, όλο και κάπου ή κάπως έχεις ταυτιστεί…

Όμως για να πετύχεις το απόλυτο ‘blend’ στη ζωή σου πρέπει ν’ αρχίσεις να συμπεριλαμβάνεις σε κάποιους στόχους και εκλεκτά, αγαπημένα πρόσωπα! Ανθρώπους με τους οποίους κάθε στιγμή μαζί τους εξελίσσεται σε μία ανεπανάληπτη, μοναδική εμπειρία. Πώς; Πού; Πότε; Σε αυτό το άρθρο θα τα μάθεις όλα…

cats

Έτσι και προσθέσεις δόσεις πολυτέλειας σε κάθε σου στόχο, τότε κάθε προσπάθεια θα μετατραπεί σ’ ένα απολαυστικό ταξίδι. Αν, ας πούμε, έχεις στόχο να περνάς τέλεια αλλά και να εντυπωσιάζεις το ταίρι σου ή την παρέα σου, τότε πρέπει οπωσδήποτε να συναντήσεις την πιο premium επιλογή! Ποια είναι;

Η πλούσια και πολυτελής γκάμα ουίσκι Chivas Regal, η οποία -μέσω και των food pairings- θα σε κάνει να επαναπροσδιόρισεις τους στόχους σου! Προσωπικά; Έχω πάθει «κόλλημα»!

dyo

Η εταιρεία Tempo, λοιπόν, πρωτοτυπώντας για άλλη μια φορά προσκάλεσε λάτρεις του πιο premium ουίσκι σε επιλεγμένα μαγαζιά και σε συνδυασμό με πιάτα υψηλής γαστρονομίας…τους χάρισε εκπληκτικές γευστικές εμπειρίες! Έκανε -με άλλα λόγια- τα food pairings μία λατρεμένη συνήθεια, χάρη στην πολυτελή γκάμα Chivas Regal.

Τους μύησε στο πώς να συνδυάζουν το premium ουίσκι με τις κατάλληλες γεύσεις και την εκλεκτή παρέα, για να απολαμβάνουν το πιο τέλειο και premium αποτέλεσμα. Για τον σκοπό αυτό είχαν επιστρατεύσει και τον Brand Ambassador της Pernod Ricard, Κωνσταντίνο Καζέλη.

tria

Και τώρα ήρθε η στιγμή να ετοιμάσεις το δικό σου food pairing. Η ώρα της δημιουργίας ανήκει αποκλειστικά στα δικά σου χέρια και στις πιο premium επιλογές…

Το Chivas 18 προσφέρει έναν απίστευτο συνδυασμό μοναδικών αρωματικών γεύσεων σε κάθε σταγόνα του. Διαθέτει πλούσια, απολαυστικά και πολυδιάστατα αρώματα και μια εξαιρετικά ζεστή επίγευση με μακρά διάρκεια. Και στην ερώτηση πώς να το συνδυάσεις, η απάντηση βρίσκεται σε ποιοτικά τυριά, φρούτα…μέχρι και σε ιδιαίτερες σαλάτες.

Μιλώντας για ξεχωριστή απόλαυση μπορείς να τη γευτείς στο Chivas Ultis σε όλο του το μεγαλείο. Πρόκειται για ένα premium blended malt whisky με σύνθετες γεύσεις, πλούσιο άρωμα και ισορροπημένο γευστικό προφίλ, το οποίο είναι πιστό στο διαχρονικό και χαρακτηριστικό στιλ του Chivas Regal.

tessera

Όσο για το Chivas Regal 25, ήταν και παραμένει το απόλυτο premium whisky στον κόσμο. Καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι το αποκαλούν θρύλο!

Πριν γεμίσεις τα ποτήρια και κάνεις cheers με την παρέα σου, κράτα αυτή τη σκέψη: Οι πιο premium στιγμές πρέπει να συνοδεύονται πάντα από την πιο πλούσια και πολυτελή γκάμα Chivas Regal.

Γι’ αυτό μην ξεχάσεις να την εντάξεις στην πρώτη θέση των στόχων σου, γιατί η κορυφαία απόλαυση χρειάζεται την πιο premium επιλογή. Αξία…αδιαπραγμάτευτη!

Δειτε Επισης

ΠΑΣΥΚΑΦ: Συνεχίζει για δεύτερη χρόνια το επιτυχημένο πρόγραμμα «Αλλάζω…ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΕΓΩ»
Ποιο είναι το φαινόμενο που απειλεί τις σχέσεις μας;
Καρδιακοί όγκοι
Metropolis Mall: Ο Kύριος Προορισμός Αγορών, Ψυχαγωγίας και Κοινότητας στην Καρδιά της Λάρνακας
Ο 7ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Ρομποτικής Robotex και ο 1ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Αθλητικής Ρομποτικής MRC
Η γκαλερί RIANA RAOUNA παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση της Matete Martini “HUG EACH OTHER AGAIN” στη Λευκωσία
Πρωταθλητές στον αθλητισμό ενώνουν δυνάμεις για το Telethon
Έρχεται η απόλυτη γαστρονομική εμπειρία που κανένας λάτρης της gourmet κουζίνας δεν πρέπει να χάσει
Συμμετοχή του Σχεδίου Ανάκαμψης στην εκδήλωση για την Ημέρα Ευρώπης
Ευρωεκλογές 2024: Ανοιχτή Συζήτηση με υποψήφιους Ευρωβουλευτές