Δριμεία επίθεση Τριανταφυλλίδη κατά Αναστασιάδη-«Εσύ προς τα μπουζούκια τραβάς»

Δριμεία επίθεση κατά του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, εξαπέλυσε ο νομικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ, Κρις Τριανταφυλλίδης, με αφορμή τα όσα συνέβησαν κατά την χθεσινή συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος, στη διάρκεια του οποίου λήφθηκε η απόφαση για στήριξη του Κωστάκη Κωνσταντίνου, για τη θέση του προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης στην Πάφο.

Με ανάρτηση του στο Χ αλλά και παρεμβάσεις του στα μέσα, ο κ. Τριανταφυλλίδης, εξέφρασε δημόσια τη διαφωνία του, στη βάση της γνωμάτευσης που εξέδωσε, ως πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του κόμματος, ότι ο κ. Κωνσταντίνου, δεν μπορούσε να είναι υποψήφιος του κόμματος στην Πάφο. Μάλιστα, χωρίς να κατονομάζει, επιτέθηκε στον Νίκο Χριστοδουλίδη, δείχνοντας τον ως την κινητήριο δύναμη πίσω από την αποστασία που οδήγησε στο εκλογικό αποτέλεσμα των Προεδρικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η υποψηφιότητα Κωνσταντίνου, η παρέμβαση Αναστασιάδη και οι ευαίσθητες ισορροπίες

«Ψες στο Πολιτικό Γραφείο του ΔΗ.ΣΥ αποκαλύφθηκε η κινητήριος δύναμη πίσω από την αποστασία και την επακόλουθη διάσπαση που οδήγησε στο εκλογικό αποτέλεσμα των Προεδρικών Εκλογών του Φεβρουαρίου του 2023», έγραψε ο κ. Τριανταφυλλίδης και πρόσθεσε:

«Αισθανόμενος έντονα την ανάγκη να λάβει θετική ψήφο ο πρωταγωνιστής τότε της αποστασίας στη Πάφο - ως μέρος υλοποίησης του γενικότερου σχεδιασμού που κάποιοι θα αντιληφθούν όταν γ αυτούς δυστυχώς θα είναι πλέον αργά- πήρε το λόγο και υποστήριξε θετική ψήφο προς τον Κ Κωνσταντίνου με στόχο - άκουσον άκουσον κοροϊδία- την ενότητα!!!!».

Και καταλήγει λέγοντας πως, «στο βαθμό που εξαρτάται από κάποιους μάθε ότι δεν θα σου περάσει να πετύχεις τους σχεδιασμούς σου. Δυστυχώς όμως, όπως έγινε και τον Φεβρουάριο, ο ΔΗ.ΣΥ θα είναι ο μεγάλος χαμένος. Εσύ καλά τώρα …..προς τα μπουζούκια τραβάς!!!».

Η παρέμβαση Αναστασιάδη στο ΠΓ

Υπενθυμίζεται πως χθες στο Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ, ήταν καταλυτική για την έκβαση της ψηφοφορίας η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που έλαβε τον λόγο, στέλνοντας μήνυμα ενότητας στην παράταξη, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν χειροκροτήματα στην αίθουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε πως ο Συναγερμός πρέπει να είναι ενωμένος ενόψει των εκλογών και πρέπει να αφήσουν πίσω τις πικρίες και τις προσωπικές αντιπαραθέσεις για το καλό της παράταξης. Ανέφερε, ακόμη, ότι το 2004 κατηγορήθηκε όσο κανένας άλλος και σταδιακά έφερε πίσω στο κόμμα αυτούς που τον κατηγορούσαν, ενώ υπενθύμισε πως ο Γλαύκος Κληρίδης ποτέ δεν αποκάλεσε τον Αλέκο Μαρκίδη αποστάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Είπε το «ναι» στον Κωστάκη το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ-Επικυρώθηκαν άλλες επτά υποψηφιότητες

«Η παραίτηση μου είναι στη διάθεση του κόμματος»

Ερωτηθείς κατά τη διάρκεια παρέμβασης του στον Άλφα, εάν επιθυμεί να συνεχίσει να είναι Νομικός ΄Σύμβουλος του ΔΗΣΥ, απάντησε πως α λα καρτ, το περασμένο Σάββατο η γνωμάτευση μου ότι έπρεπε να στηθούν κάλπες, ελήφθη υπόψη. Στην πορεία δεν ακολουθήθηκε η γνωμάτευση μου. Χρησιμοποιήθηκαν άλλες μεθόδοι με δημοσκοπήσεις και συναντήσεις. Όταν κάποιοι απέσυραν το ενδιαφέρον τους, ήρθαν το περασμένο Σάββατο και έστησαν κάλπες. Τώρα αν η ερώτηση είναι αν θα παραμείνω ως πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του ΔΗΣΥ, η απάντηση είναι απλή. Η παραίτηση μου είναι στη διάθεση του κόμματος.

Δειτε Επισης

Επιμένουν για δυο Κράτη οι Τούρκοι-«Δεν υπάρχει πια θέμα για συνομοσπονδία ή ομοσπονδία»
Έστειλε μηνύματα ο Κόμπος για το Κυπριακό- «Λύση στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ»
ΒΙΝΤΕΟ: «Ανάστα ο Θεός»-Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως
Αναμένουν απαντήσεις από την πειθαρχική έρευνα για την απόδραση κρατούμενου στις Κεντρικές Φυλακές
Το αίσθημα ασφάλειας, η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και η πάταξη της αππωμάρας
Με τοπικιστικά κριτήρια οι εκλογές στην Αμμόχωστο-Η πολυκοσμία στο Παραλίμνι και η μάχη του κατεχόμενου δήμου
Hθοποιός στην Τουρκία αγόρασε το σχολείο που πήγε μικρός και το διέλυσε για να εκδικηθεί τους καθηγητές
ΒΙΝΤΕΟ: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στη Νάξο
Ερντογάν για το πάγωμα των εμπορικών σχέσεων με Ισραήλ-«Ξέρουμε πως η Δύση θα μας επιτεθεί»
Ένοχος 44χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε την 24χρονη σύντροφό του λίγες ημέρες αφότου γέννησε