Mειωμένη παροχή νερού στη Λάρνακα λόγω εργασιών

Μειωμένη θα είναι η παροχή νερού στη Λάρνακα και στη τουριστική περιοχή Λάρνακας – Δεκέλειας, αύριο Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, λόγω διεξαγωγής έργων.

Σε ανακοίνωση του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λάρνακας (ΣΥΛ) αναφέρεται ότι «από τις 6 το πρωί της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου και για 24 συνεχείς ώρες θα υπάρχει μειωμένη παροχή νερού σε ολόκληρη την έκταση της περιοχής υδατοπρομήθειας της Λάρνακας και της τουριστικής περιοχής Λάρνακας- Δεκέλειας λόγω προγραμματισμένων βελτιωτικών έργων».

Προστίθεται ότι «θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια από το ΣΥΛ έτσι ώστε να διατηρηθεί συνεχής παροχή νερού προς τους καταναλωτές. Ωστόσο, οι καταναλωτές προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην κατανάλωση νερού έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα εφαρμογής περιοριστικών μέτρων στην παροχή νερού».

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας «απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία του κοινού».

Δειτε Επισης

Εισήγηση ΣΠΟΛΜΗΚ προς ΥΠΕΣ για απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής με πολεοδομική άδεια
Το Υπουργείο Υγείας προκήρυξε το Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος 2025
Ξεκινά η αποδοχή αιτήσεων για έκδοση μπλε κάρτας της ΕΕ-Όλες οι λεπτομέρειες
​​​​​​ Παραδόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά
Εκκαθάρισε τις δηλώσεις εισοδήματς για το 2023 πριν την υποβολή νέων για το 2024 ο Έφορος Φορολογίας
Κατεβαίνει σε διαμαρτυρία την Τρίτη η ΠΟΓΟ έξω από τη Νομική μετά την καταδίκη του ΕΔΑΔ
Απαντά στην κριτική για την ειδική εκπαίδευση η ΥΠΑΝ-«Εργαζόμαστε εντατικά για τεκμηριωμένο νομοσχέδιο»
Προειδοποιήσει το Υπ. Υγείας για παράνομη κυκλοφορία φαρμακευτικών προϊόντων «Dysport» και «Botox»
Σε εικοσιτετράωρη απεργία τη Δευτέρα κατέρχονται οι Μεταφορείς Α’
Από βδομάδας η απόφαση των εκπαιδευτικών οργανώσεων μετά την πρόταση από τον Πρόεδρο