Mειωμένη παροχή νερού στη Λάρνακα λόγω εργασιών

Μειωμένη θα είναι η παροχή νερού στη Λάρνακα και στη τουριστική περιοχή Λάρνακας – Δεκέλειας, αύριο Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, λόγω διεξαγωγής έργων.

Σε ανακοίνωση του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λάρνακας (ΣΥΛ) αναφέρεται ότι «από τις 6 το πρωί της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου και για 24 συνεχείς ώρες θα υπάρχει μειωμένη παροχή νερού σε ολόκληρη την έκταση της περιοχής υδατοπρομήθειας της Λάρνακας και της τουριστικής περιοχής Λάρνακας- Δεκέλειας λόγω προγραμματισμένων βελτιωτικών έργων».

Προστίθεται ότι «θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια από το ΣΥΛ έτσι ώστε να διατηρηθεί συνεχής παροχή νερού προς τους καταναλωτές. Ωστόσο, οι καταναλωτές προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην κατανάλωση νερού έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα εφαρμογής περιοριστικών μέτρων στην παροχή νερού».

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας «απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία του κοινού».

Δειτε Επισης

Επιτήδειοι κατάφεραν να εξαπατήσουν 34χρονο και να του αποσπάσουν πάνω από 119 χιλιάδες ευρώ
Από αναθυμιάσεις πιθανόν να έχασε τη ζωή ο 27χρονος στον Ύψωνα-Ήταν μόνος του στην οικία
Νέα θεωρία για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν-Ενδεχομένως να σκοτώθηκε σε τροχαίο
Φορτωμένοι με πάνω από 17 κιλά κάνναβης έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας δύο πρόσωπα
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του με Ολγκίν ο Γεραπετρίτης-«Μόνη οδός για πρόοδο στο Κυπριακό ο διάλογος»
Νεκρός ανασύρθηκε 27χρονος μετά από πυρκαγιά σε σπίτι στον Ύψωνα-Σε εξέλιξη οι έρευνες για την τραγωδία
Από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στο Χάρκοβο-Έφτασαν του έξι οι νεκροί και 21 οι τραυματίες
Χιλιάδες στην τριήμερη πορεία προς τη Γάζα-«Θα βαδίσω γιατί δεν μπορώ να βλέπω άλλα νεκρά παιδιά»
Διπλή δολοφονία στο Βέλγιο-Νεκρές 46χρονη και η 6χρονη κόρη της μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα
Αντιδρά το Άλμα για την έρευνα σε βάρος του Οδυσσέα-«Πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν και Όρμπαν»