Καταστράφηκε ολοσχερώς μικρό λεωφορείο από φωτιά στο Καντού

Ολοσχερώς καταστράφηκε μικρό λεωφορείο από φωτιά που ξέσπασε την Τρίτη, ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο στο Καντού.  Το λεωφορείο ανήκει σε ιδιωτική εταιρεία, με τις αρμόδιες αρχές να διερευνούν το κατά πόσο η φωτιά ήταν τυχαία ή κακόβουλη ενέργεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά στο μικρό λεωφορείο ξέσπασε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυκτα, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το κοινοτικό συμβούλιο του Καντού της επαρχίας Λεμεσού. Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής της Δημοκρατίας και των Βρετανικών βάσεων που έσπευσαν επί τόπου.

Το λεωφορείο ανήκει σε ιδιωτική εταιρεία και χρησιμοποιείται για τις ανάγκες της ΕΜΕΛ. Από τη φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς. Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διεξάγουν εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσον πρόκειται για τυχαία πυρκαγιά ή κακόβουλη ενέργεια.

Δειτε Επισης

Τοποθέτηση Σαββίδη για κατάθεση νομοσχεδίων διαχωρισμού εξουσιών-«Ο ρόλος μου περιορίζεται στην νομική πτυχή»
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των θυμάτων του Μαρί-«Ήταν όλα εγκληματικά και εσκεμμένα, ο πόνος και η απώλεια μένει»
Η παράνομη δίωξη του Σενέρ Λεβέντ ενώπιον της ΕΕ με παρέμβαση Μαυρίδη
Επιτήδειοι επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα από πολίτες για δήθεν χορηγία
Έπεσε ο πέλεκυς στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Δωρόθεου στα Λατσιά-«Επώδυνος θάνατος, υπέδειξαν αναλγησία»
Καταπέλτης το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής-Εισηγείται ποινικά αδικήματα για τρείς και πειθαρχικά σε πέντε
Περιπολία των Φοινικούδων από μέλη της αντιοχλαγωγικής ανακοίνωσε ο Πρόεδρος
Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι η Μουρτζούκου ευθύνεται και για τον θάνατο του Παναγιωτάκη-Θέλει ολοκληρωμένη ομολογία
Πυρκαγιά από μετασχηματιστή της ΑΗΚ στη Γαλάτα
Αθώοι από το εκ πρώτης όψεως Σήφης και Σπύρος για την δολοφονία Ανδρονίκου-«Καμία μαρτυρία για οργάνωση»