Δεκαεξάχρονος ξυλοκόπησε μέχρι λιποθυμίας τη μητέρα του και προσπάθησε να πνίξει την ανήλικη αδερφή του

Ένα άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης όταν ένας 16χρονος ξυλοκόπησε μέχρι λιποθυμίας την μητέρα του και έπειτα προσπάθησε να πνίξει την αδερφή της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Creta24 μια 35χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία προσέφυγε στην αστυνομία, ζητώντας την προστασία εκείνης και της κόρης της.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες στο Ηράκλειο στο σπίτι όπου μένει η 35χρονη, ο 16χρονος γιος της η 15χρονη κόρη της, αλλά και ο πατριός του 16χρονου και πατέρας της ανήλικης αδερφής του. Ο τελευταίος μάλιστα έλειπε από το σπίτι όταν εξελισσόταν το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη είπε ότι και στο παρελθόν ο γιος της είχε επιδείξει βίαιη συμπεριφορά και μάλιστα έκανε λόγο και για θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει. Χθες που έγινε το περιστατικό στάθηκε σωτήρια η παρέμβαση ενός γείτονα, ο οποίος μπήκε στο σπίτι της οικογένειας και κατάφερε να προστατεύσει τις δύο γυναίκες μέχρι που έφτασε η αστυνομία. Όπως είπε στις Αρχές η 35χρονη, η ίδια λιποθύμησε από τα πολλά χτυπήματα που δέχτηκε στο πρόσωπο και στο σώμα και όταν συνήλθε είδε τον ανήλικο γιο της να προσπαθεί να πνίξει την ανήλικη κόρη της.

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας απασχόλησε το γραφείο κατά της ενδοοικογενειακής βίας του Α Αστυνομικού Τμήματος. Μια Ελληνίδα 30 ετών κατήγγειλε ότι ο 26χρονος σύντροφός της τη χτύπησε και μάλιστα το έχει επαναλάβει και στο παρελθόν. Η ίδια παρέδωσε και μικροποσότητα χασίς στους αστυνομικούς λέγοντας ότι ανήκει στο φίλο της. Οι δράστες και των δύο περιστατικών θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

«Σταυροφόροι» εναντίον ΜΑΤ και θεατών παράστασης στη Θεσσαλονίκη-Η ΕΛΑΣ έκανε χρήση χημικών (vid&pics)
Νέα δραματικά ηχητικά ντοκουμέντα σταθμαρχών από το μοιραίο βράδυ στα Τέμπη-«Θα μας γράψουν οι εφημερίδες»
«Είχα τη στολή για τη δουλειά μου»-Όσα ισχυρίζεται ο 32χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό στην Ομόνοια
Απάντησε στα πυρά ΣΥΡΙΖΑ για κατεχόμενα ο Τσάφος-«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί τον πατριωτισμό μου»
Βολές κατά του νέου υφυπουργόυ Περιβάλλοντος της Ελλάδας-Αποκαλούσε τα κατεχόμενα «τδβκ»
Επιχείρηση διάσωσης 43 μεταναστών που επέβαιναν σε πλοιάριο στην Κρήτη
Το παρασκήνιο της παραίτησης του υφυπουργού Καινοτομίας στην Ελλάδα-Η υπόθεση «Απόλλων» που έφερε εξελίξεις
Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξης της Ελλάδος λίγο πριν την ορκωμοσία του
Οι λάθος αναφορές στη δίκη για την δολοφονία Μαλένας, Ίριδας και Τζωρτζίνας-Ο πόλεμος των ιατροδικαστών
ΒΙΝΤΕΟ: Νεκρός στο μεροκάματο 47χρονος ταξιτζής στην Ελλάδα-Η στιγμή της σύγκρουσης