Με Χακάν Φιντάν συναντήθηκε η Νούλαντ στην Τουρκία

Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν συναντήθηκε την Κυριακή με την υπηρεσιακή αναπληρώτρια Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ.

Διπλωματικές πηγές τις οποίες επικαλούνται τουρκικά τουρκικών μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι Νούλαντ και Φιντάν αντάλλαξαν απόψεις για τις διμερείς σχέσεις και τα περιφερειακά ζητήματα.

Η κ. Νούλαντ έφτασε στην Τουρκία μετά από πρόσκληση του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Πρέσβη Burak Akçapar στο πλαίσιο του Στρατηγικού Μηχανισμού Τουρκίας-ΗΠΑ.

Στις εκτενείς διαβουλεύσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη συνάντηση του Στρατηγικού Μηχανισμού, προβλέπεται ότι θα ανταλλάχθουν απόψεις για περιφερειακά και διεθνή ζητήματα καθώς και για τις σχέσεις Τουρκίας-ΗΠΑ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Δριμύ κατηγορώ υποστηρικτών Τυχικού στον Αρχιεπίσκοπο-«Έχετε ήδη και προ της δίκης καταδικάσει τον Μητροπολίτη»
Ανησύχητικές αναφορές Ρούτε-Η Ρωσία μπορεί να επιτεθεί την επόμενη πενταετία
Πηγή συνεργασίας η Ενέργεια για τον Πρόεδρο-«Η ανάπτυξη φυσικών πόρων να γίνεται με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο»
Ανησυχητικές εικόνες από τον Ασπρόκρεμμο-Σμικρύνθηκε σε ένα χρόνο
Νεκρός 26χρονος σε airbnb της Θεσσαλονίκης-Τον εντόπισε η καθαρίστρια
Πτήση γεμάτη… νέες τρίχες-Το φαινόμενο μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία
Ένας τραυματίας από επίθεση αρκούδας στην Ελλάδα-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης
Ξεκάθαρο μήνυμα Μακρόν-«Είμαστε ασυμβίβαστοι όταν απειλείται η εδαφική κυριαρχία της Ελλάδας και της Κύπρου»
Πώς ο Τραμπ πυροδοτεί την κρίση στο Λος Άντζελες, ενισχύοντας το ηγετικό του προφίλ-«Η κρίση που περίμενε»
Ρωσία και Ουκρανία αντάλλαξαν σοβαρά τραυματίες αιχμαλώτους και κάτω των 25 ετών-Η στιγμή της επιστροφής