powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Πήγε για περπάτημα στα «Τεισιά της Μαδαρής» και έχασε τον προσανατολισμό του λόγω της ομίχλης

Με άμεσες ενέργειες μέλη της Αστυνομίας παρείχαν βοήθεια χθες το απόγευμα, σε 31χρονο, ο οποίος έχασε τον προσανατολισμό του λόγω της ομίχλης και του σκότους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 6.40μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για 31χρονο, ο οποίος πήγε για περπάτημα στην περιοχή «Τεισιά της Μαδαρής» και σε κάποια στιγμή έχασε τον προσανατολισμό του λόγω της ομίχλης και του σκότους. Σε επικοινωνία με τον 31χρονο, εντοπίστηκε η τοποθεσία στην οποία βρισκόταν, όπου μετέβησαν άμεσα ο Σταθμάρχης και μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγρού, ενώ ενημερώθηκαν και οι Αστυνομικοί Σταθμοί της περιοχής.

Ο 31χρονος εντοπίστηκε γύρω στις 8μ.μ., καλά στην υγεία του, κοντά στο δρόμο Σπηλιών – Λαγουδερών και μεταφέρθηκε στο σημείο όπου ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο του, όπου αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Αστυνομίας για τη βοήθεια του, αναχώρησε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;