Μετέτρεψε τον αυτοκινητόδρομο σε πίστα 28χρονος, έτρεχε με σχεδόν 200 χιλιόμετρα

Σε πίστα νόμιζε ότι βρισκόταν 28χρονος, ο οποίος έτρεχε με σχεδόν 200 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα να του περάσει χειροπέδες η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 11:25 το πρωί της Κυριακής, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων που βρίσκονταν στον αυτοκινητόδρομο Ζυγίου-Λεμεσού, σταμάτησαν για έλεγχο το όχημα που οδηγούσε νεαρός, αφού έτρεχε με 196 χιλιόμετρα.

Ο 28χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου, σε κατοπινό στάδιο.

Δειτε Επισης

Φρίκη στη Φλόριντα... Υιοθέτησαν παιδιά και τα έκλεισαν σε κλουβιά-Τα τιμωρούσαν με ψεκασμούς ξυδιού
Έντεκα κιλά ναρκωτικών σε μπουρνούζι, καπελάκια basseball και σακάκι εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων
Σε πύρινο κλοιό η Ελλάδα-Ενεργά μέτωπα σε Κύθηρα και Μεσσηνία, μετρούν τις πληγές τους Αττική και Εύβοια
Ξεκάθαρο μήνυμα Κυβέρνησης-«Δεν θα επιτρέψουμε στην κατοχή να γίνει κανονικότητα»
Έκκληση Επαρχιακής Διοίκησης να ενημερώσουν όσοι δεν το έπραξαν για να αποζημιωθούν-«Πραγματική τραγωδία»
Τσακίζει κόκκαλα πατέρας δύο ανήλικων που έχασε το σπίτι του στη φονική πυρκαγιά-«Δεν επιάμεντε ούτε ρούχο»
Κατέληξε 63χρονος επτά μήνες μετά από τροχαίο-Είχε παρασυρθεί από φορτηγό που οδηγούσε 49χρονος
«Πράττουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανατρέψουμε επιδιώξεις Τουρκίας»
Αυξάνονται τα περιστατικά θερμοπληξίας-Τέσσερις στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση 61χρονος
Στόχος ο εντοπισμός όλων των αγνοουμένων-«Καμία άλλη μάνα να μην χαθεί με τον καημό του παιδιού της»