Συζήτησαν το μέλλον των Κυπριακών Ταχυδρομείων Βαφεάδης και ηγεσία του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών

Σε συνάντηση στο Υπουργείο Μεταφορών, που πραγματοποιήθηκεμε την ηγεσία του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, υπό τον Υπουργό Μεταφορών Αλέξη Βαφεάδη συζητήθηκε το μέλλον των Κυπριακών Ταχυδρομείων στο πολύ απαιτητικό και ανταγωνιστικό ταχυδρομικό περιβάλλον και καταγράφηκαν απόψεις και εισηγήσεις με στόχο τόσο την αποτελεσματική αξιοποίηση των δυνατοτήτων των Κυπριακών Ταχυδρομείων όσο και τη βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρονται στο κοινό.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, που αναμεταδίδει το ΓΤΠ, αναφέρει ότι η συζήτηση διεξήχθη λαμβάνοντας υπόψη και τον κοινωνικό ρόλο που διαδραματίζουν τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ως πάροχος καθολικής ταχυδρομικής υπηρεσίας.

Προστίθεται πως περαιτέρω συζητήθηκε η δυνατότητα αξιοποίησης του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών για την παροχή διευρυμένων κρατικών υπηρεσιών στους πολίτες, ιδιαίτερα της υπαίθρου, μέσω του θεσμού των Κέντρων Πολίτη (ΚΕΠΟ).

Αναφέρεται επίσης ότι τα αποτελέσματα της συζήτησης θα παρουσιαστούν στην Καθοδηγητική Επιτροπή για τα Ταχυδρομεία και στη συνέχεια το θέμα θα χειριστεί η Διυπουργική Επιτροπή, υπό την προεδρία του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και μέλη της τον Υπουργό Οικονομικών, τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και την Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Επίτροπος Διοικήσεως: Αδικαιολόγητη καθυστέρηση για επιταγμένο επί 50 χρόνια τεμάχιο
Αυξημένη κινητικότητα στα αεροδρόμια λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή-Πάνω από 500 πτήσεις ημερησίως
Τελεσίδικη η απόφαση της ακύρωσης των τηλεπικοινωνιακών Σήφη-Δεν πάει Ολομέλεια, αναγκάστηκε και απέσυρε η Εισαγγελία
Προειδοποιούν τη Χεζμπολάχ οι ΗΠΑ-«Θα ήταν πολύ κακή απόφαση να εμπλακείτε στον πόλεμο»
Όχημα «πέτασε» από τον αυτοκινητόδρομο στη Λεμεσό και έπεσε σε άλλο δρόμο που περνά από κάτω
Δεσμεύτηκε περιουσία από το 1996 για ανέγερση σχολείου και δεν έγινε τίποτε-Ενοχλημένοι οι βουλευτές
Εμφύλιος στις ΗΠΑ για το ενδεχόμενο εμπλοκής στη σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν-Ρήγμα στον Λευκό Οίκο
BINTEO: Στη μάχη και τέσσερα εναέρια μέσα για τη φωτιά κοντά στη σήραγγα στον αυτοκινητόδρομο
Συνεχίζεται στις 2 Ιουλίου η δίκη για την υπόθεση πολιτογραφήσεων με τελευταίο μάρτυρα τον ανακριτή
Έντονη αντίδραση Χατζηαβραάμ για αναφορές στη ψευδοβουλή-«Η Μόρφου ανήκει στους νόμιμους κατοίκους της»