Στην Κύπρο το Σαββατοκύριακο η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ταξιδέψει στην Κύπρο το Σαββατοκύριακο για την πρώτη της επίσκεψη στο νησί μετά την ανάληψη της εντολής της στις αρχές αυτού του μήνα.

Όπως ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος του ΟΗΕ την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη, στις 30 Ιανουαρίου θα συναντηθεί με τον Ε/κ ηγέτη και τον Τ/κ ηγέτη, Νίκο Χριστοδουλίδη και Ερσίν Τατάρ αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, θα έχει επίσης επαφές με ένα ευρύ φάσμα συνομιλητών, από τοπικούς παράγοντες έως την κοινωνία των πολιτών, συμπεριλαμβανομένων ομάδων γυναικών και νέων, είπε ο Εκπρόσωπος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αισιόδοξος για κινητοποίηση στο Κυπριακό ο ΠτΔ μετά το διορισμό Χαν-Συνομιλίες ξανά με Ολγκίν, αναμένεται ανακοίνωση καθόδου
Μεγάλες οι προσδοκίες της Λευκωσίας για το διορισμό Χαν-«Έχει όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί στο ρόλο του»
Δεν άρεσε στον Τατάρ ο διορισμός Χαν-«Μονομερή προσπάθεια που αγνοεί τις πολιτικές πραγματικότητες»
Διαφορετικές αναγνώσεις στην Επιτροπή Νομικών στην πρόταση νόμου για καθορισμού θητειών βουλευτών
Όρισε συνέδριο για τις 14 Ιουνίου η ΔΗΠΑ-Επικαιροποιεί θέσεις και χαράζεται πολιτική
Απαντά στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση για το ΕΛΑΜ-«Προσπαθεί να εμπλέξει τον Πρόεδρο σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»
Παροξυσμός στα κατεχόμενα για τις συλλήψεις σφετερισμών-«Επηρέασαν όλους τους τομείς»
Ικανοποίηση Προέδρου για τον διορισμό Γιοχάνες Χαν-«Aποτελεί καρπό συντονισμένων διπλωματικών προσπαθειών»
Παρανόησε με τις διώξεις σφετεριστών ο Τατάρ, απειλεί με αντίποινα-«Οι επιθέσεις έχουν μετατραπεί σε τρομοκρατικές ενέργειες»
Ανακοινώθηκε ο Γιοχάνες Χαν ως ειδικός απεσταλμένος της προεδρίας της ΕE για το Κυπριακό-Ικανοποίηση Προέδρου