Ανακοίνωσε τους υποψήφιούς του στο Κίτι το ΑΚΕΛ-Χατζημιχαήλ για αντιδήμαρχος

Υποψήφιος Αντιδήμαρχος στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κιτίου με το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ Αριστερά κατέρχεται ο Νίκος Χατζήμιχαήλ.

Οι Δημοτικοί Συμβούλοι του συνδυασμού του ΑΚΕΛ Αριστερά για το δημοτικό διαμέρισμα Κιτίου, όπως ανακοίνωσε το κόμμα, είναι οι Ακρίτα Χριστιάνα, Θεοκλή Γιώργος, Λούκα – Κυριάκου Λευτέρης, Σιακαλλής Κυριάκος και Ττοφαλλή Χριστόφορος.

Στην εξαγγελία του, ο κ. Χατζημιχαήλ ανέφερε πως «το Κίτι μας αναπτύχθηκε, προόδευσε και με την μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τον ερχόμενο Ιούνη θα μετεξελιχθεί σε Δήμο μαζί με τον Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού και τις Κοινότητες Περβολιών και Τερσεφάνου. Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα και τις προοπτικές που διανοίγονται τώρα που θα είμαστε δημαρχούμενη περιοχή για την περαιτέρω ανάπτυξη και ευημερία στο Κίτι. Οφείλουμε να συνεργαστούμε με τα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα και ενωμένοι να εργαστούμε για την ευημερία των δημοτών όλης της περιοχής για να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο δήμο με κοινωνικό πρόσωπο που θα είναι δίπλα στο κόσμο».

«Μπροστά σε αυτή τη πρόκληση με τα νέα, ευνοϊκά δεδομένα που δημιουργήθηκαν για την Τοπική Αυτοδιοίκηση θέτω στους κατοίκους του Κιτίου την υποψηφιότητα μου για την Αντιδημαρχία του Δημοτικού διαμερίσματος στο Κίτι. Έχω την εμπειρία στη διοίκηση μεγάλων οργανισμών και από την επαγγελματική μου πορεία έμαθα ότι με σκληρή δουλειά, οργάνωση και μεθοδικότητα υπάρχει και αποτέλεσμα. Η χρηστή οικονομική διαχείριση σε οποιοδήποτε οργανισμό είναι το εργαλείο για την επιτυχία», τόνισε.

Περαιτέρω, σημείωσε πως «είμαι έτοιμος να συνεργαστώ με τον νέο Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους των υπόλοιπων διαμερισμάτων και τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου για να πάρουμε μπροστά όλη την περιφέρεια μας και το Κίτι μαζί. Το Κίτι είναι γεωγραφικά το κέντρο του νέου Δήμου, το κέντρο της περιφέρειας. Είναι παράλληλα το κέντρο που στεγάζονται οι περισσότερες υπηρεσίες, οι χώροι ψυχαγωγίας και το εμπορικό κέντρο που αξιοποιούνται από τους κατοίκους όλης της περιφέρειας. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει παρα μόνο να ενισχυθεί. Από την ενιαία ανάπτυξη σε όλα τα διαμερίσματα περνά και η ανάπτυξη και η ευημερία στο Κίτι. Το Κίτι θα είναι πρωταγωνιστική δύναμη στο νέο Δήμο και μπορούμε να κτίσουμε πολλά με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον».

«Η ιστορία έδειξε ότι στους Δήμους που υπήρχε σύμπνοια και κλίμα ενότητας μεταξύ των μελών τους κατάφεραν να βελτιώσουν την καθημερινότητα των δημοτών τους και να αλλάξουν θετικά την εικόνα των περιοχών τους. Αντιθέτως σε Δήμους που επικρατούσε η διχόνοια και οι στείρες, ανούσιες αντιπαραθέσεις δεν κατάφεραν να παράξουν έργο για τους δημότες τους. Γι αυτό είμαι έτοιμος, με γνώμονα το συμφέρων του τόπου μας, να διαφυλάξω την ενότητα για να υλοποιηθούν οι στόχοι που τίθενται από το σύνολο των κατοίκων της κοινότητας», ανέφερε ο κ. Χατζημιχαήλ.

«Επενδύω στην ουσία, στο να ανταποκρίνονται δηλαδή οι υπηρεσίες του δήμου στις ανάγκες των δημοτών για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων τους. Επενδύω στην ουσία, στο πως ωριμάζουμε και κάνουμε πράξη έργα που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας και να αξιοποιούνται από τους δημότες μας. Επενδύω στην ενότητα για να γίνουν τα λόγια πράξεις. Δύναμη στην ενότητα. Πρόοδος για το Κίτι», κατέληξε.

Βιογραφικά υποψηφίων

Νίκος Χατζήμιχαηλ - Υποψήφιος Αντιδήμαρχος Κιτίου – ΑΚΕΛ Αριστερά

Ο Νικόλας Χατζημιχαήλ είναι 45 χρονών, οικονομολόγος. Σπούδασε λογιστής, είναι εγκεκριμένος ελεγκτής – ACA Chartered Accountant. Εργάζεται ως λογιστής / ελεγκτής και οικονομικός σύμβουλος. Διετέλεσε γραμματέας στη Συνεργατική Πιστωτική Εταιρεία (ΣΠΕ) Συνεργασίας (Κιτίου) και στην ΣΠΕ Αμμοχώστου – Λάρνακας.

Βιογραφικά υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλου ΑΚΕΛ Αριστερά

Χριστιάνα Ακρίτα: Είναι 38 ετών, εκπαιδευτικός

Σπούδασε ελληνική φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος εκπαιδευτικής ηγεσία από το Uclan University.

Θεοκλή Γιώργος: Είναι 32 ετών, επιχειρηματίας

Είναι αντιπρόεδρος του Κυνηγετικού συλλόγου Κιτίου, Οργανωτικός Γραμματέας Κυπριακής Ομοσπονδίας Κυνηγίου & Διατήρησης Άγριας Ζωής (Κ.Ο.Κ – ΔΑΖ) Λάρνακας και μέλος του 35μελούς συμβουλίου της Παγκύπριας Ομοσπονδίας ΚΟΚ – ΔΑΖ.

Λευτέρης Κυριάκου Λούκα

Ο Λευτέρης Κυριάκου Λούκα είναι 66 χρονών. Είναι μέλος Κ.Σ και Ε.Σ ΕΚΑ. Εργαζόταν ως τυπογράφος και συντηρητής γηπέδων.

Κυριάκος Σιακαλλής: Είναι 62 χρονών, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κιτίου και ταμίας της σχολικής εφορίας Κιτίου.

Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Αρχαιολογίας.

Χριστόφορος Ττοφαλλή. Είναι 27 ετών, καλλιτέχνης

Είναι κάτοχος πτυχίου Καλών Τεχνών.

Δειτε Επισης

Θετική εξέλιξη θεωρεί την άτυπη συνάντηση της Νέας Υόρκης ο Γεραπετρίτης
Ανταλλαγή απόψεων και συντονισμός ενόψει τριμερούς στο Εθνικό τη Δευτέρα
Συγκρατημένη αισιοδοξία για προοπτική επανέναρξης διαβουλεύσεων εξέφρασε ο ΥΠΕΣ
Πρόεδρος για τριμερή: Γνωρίζω τις κόκκινες μας γραμμές και ευελπιστώ ότι θα έχει θετικά αποτελέσματα
Τα παράλληλα αφηγήματα του Κυπριακού, η προσέγγιση της Τουρκίας και οι σκοπιμότητες Τατάρ
«Σκάνδαλα που αφορούν δημόσιο χρήμα, πρέπει να τιμωρούνται, έτσι θα ανακτήσει ο πολίτης την εμπιστοσύνη»
Εξήραν το σημαντικό ρόλο της ΚΔ ως πυλώνας ασφάλειας και σταθερότητας στη Μέση Ανατολή οι Αμερικανοί Γερουσιαστές
Εκτιμήσεις για τρέχουσα συγκυρία και «τελευταίο μίλι» από ομιλητές συνεδρίου ΑΚΕΛ για Κυπριακό
Στόχος το καλό αποτέλεσμα στην τριμερή-Μηδενική η ανταπόκριση της τουρκικής πλευράς
Με αύξηση καμερών και ενίσχυση περιπολιών αντικαθιστούν το φράκτη-Δικαιωμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι