Αρχίζει η υποβολή δηλώσεων για ζημιές λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στη Ξυλοφάγου

Από σήμερα Παρασκευή 26 Ιανουαρίου και μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου, γίνονται δεκτές δηλώσεις για τις ζημιές που προκλήθηκαν από χαλάζι στις 22 Ιανουαρίου σε φυτείες πατατών και λαχανικών στην κοινότητα Ξυλοφάγου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Γεωργίας, του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος τα έντυπα Δήλωσης Ζημιάς για το Αναθεωρημένο Εθνικό Πλαίσιο βρίσκονται στα γραφεία του Επαρχιακού Γεωργικού Γραφείου Λάρνακας, καθώς επίσης στη θεματική ενότητα «Σχέδια και Αιτήσεις.

Οι κάτοχοι, ενοικιαστές ή διαχειριστές των εκμεταλλεύσεων που έχουν πληγεί καλούνται να υποβάλουν κατάλληλα συμπληρωμένο το έντυπο Δήλωσης Ζημιάς το αργότερο μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου, στο Επαρχιακό Γεωργικό Γραφείο Λάρνακας.

Σημειώνεται ότι «σε περίπτωση που ο δικαιούχος για λόγους ανωτέρας βίας, αδυνατεί να υποβάλει τη Δήλωση Ζημιάς εντός της προθεσμίας, αυτή μπορεί να υποβληθεί μέσω Αντιπροσώπου και σε εξαιρετικές περιπτώσεις μέσω τηλεομοιότυπου (FAX) ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Ωστόσο, σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει το συντομότερο δυνατό να υποβληθεί η πρωτότυπη Δήλωση Ζημιάς για να θεωρείται έγκυρη. FAX: 24202867 , Email: dagrilarnaca@da.moa.gov.cy»

Για επιπρόσθετες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως επικοινωνούν με το Επαρχιακό Γεωργικό Γραφείο Λάρνακας στα τηλέφωνα 24202861, 24202850.

Δειτε Επισης

Από τις βόμβες στη διπλωματία-Τι συζητούν ΗΠΑ και Ιράν πίσω από κλειστές πόρτες για ένα πυρηνικό deal
Καταζητεί την 37χρονη Νάταλυ Τζιαπούρα η Αστυνομία (pic)
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ που μοιράζει 7.400.000
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο καλεί το Ισραήλ να συμμορφωθεί πλήρως με το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο
Συνελήφθη ο διαβόητος ναρκέμπορος «El Fito»-Είχε διατάξει τη δολοφονία προεδρικού υποψηφίου το 2023
Η Βουλή ψήφισε νομοθεσία για τον αστικό αναδασμό
Αναθεώρηση διαδικασίας επιστροφής εισφοράς στον ΟΑΥ με νόμο
Νέα νομοθεσία για τη Γενική Ασφάλεια των Προϊόντων ψήφισε η Βουλή
Μετά το Ιράν, Τραμπ και Νετανιάχου συμφώνησαν να τελειώσουν και τον πόλεμο στη Γάζα σε δύο εβδομάδες
Διευκρινίσεις από Citroën με ελαττωματικό αερόσακο ΤΑΚΑΤΑ αναμένει το ΤΟΜ