Τουλάχιστον 39 νεκροί από φωτιά σε κατάστημα στη νότια Κίνα

Τουλάχιστον 39 άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους και 9 τραυματίστηκαν ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε υπόγειο καταστήματος στην πόλη Σινγιού της επαρχίας Τζιανγκσί, όπως μετέδωσαν κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης και ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, προσθέτοντας ότι ορισμένοι άνθρωποι συνεχίζουν να είναι παγιδευμένοι.

Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα (τοπική ώρα) στο υπόγειο καταστήματος στη λεωφόρο Τιανγκονγκνάν της συνοικίας Γουσούι, όπως ανακοίνωσε το τοπικό αρχηγείο της πυροσβεστικής, σύμφωνα με τον κινεζικό όμιλο ενημέρωσης China Daily.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ανέφερε ανακοίνωση των τοπικών αρχών, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ο αριθμός τους.

Μετά το τελευταίο αυτό περιστατικό, ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ ζήτησε να καταβληθούν προσπάθειες για να μειωθούν τα δυστυχήματα και να προστατευθεί η ασφάλεια των πολιτών, σύμφωνα με το δίκτυο Xinhua News.

Το περιστατικό συνέβη μόλις πέντε ημέρες ύστερα από πυρκαγιά σε σχολείο στην επαρχία Χενάν, στην κεντρική Κίνα, όπου 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Η Ουκρανία προετοιμάζεται για τη θερινή ρωσική επίθεση-«Μην περιμένετε θαύμα»
Δεύτερο blackout στη Γαλλική Ριβιέρα-Έρευνες των Αρχών για δολιοφθορά
Ουκρανία και Ρωσία αντάλλαξαν τους τελευταίους 303 αιχμαλώτους (pics)
Τρία αδελφάκια ανάμεσα στους 12 νεκρούς από τη ρωσική αεροπορική επιδρομή κατά της Ουκρανίας
Επενδυτής κρυπτονομισμάτων κατηγορείται ότι απήγαγε και βασάνιζε άνδρα-Είχε βοηθό μια Ιταλίδα σταρλετ
Ο Πούτιν βρέθηκε στο επίκεντρο ουκρανικής επίθεσης με drones στο Κουρσκ ενώ πετούσε με ελικόπτερο
Η Κάγια Κάλας ζητά την άσκηση της «μέγιστης διεθνούς πίεσης» επί της Ρωσίας μετά τη νέα πολύνεκρη επίθεση
Επιμένει για το Χάρβαρντ ο Τραμπ-«Κάποιοι προέρχονται από χώρες που δεν είναι καθόλου φιλικές έναντι των ΗΠΑ»
Πάνω από 20 νεκροί από ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα-Ανάμεσά τους παιδιά, έγκυος και δημοσιογράφος
Έλιωσαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με 51,6 βαθμούς Κελσίου