Ποινή φυλάκισης επτά χρόνων στους δυο που τσάκωσε η Αστυνομία με επτά κιλά κάνναβης

Σε εφτά χρόνια φυλάκιση καταδίκασε σήμερα, το Κακουργιοδικείο Πάφου, δύο πρόσωπα, που κρίθηκαν ένοχα σε υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Πρόκειται για 36χρονο κάτοικο Πάφου και 21χρονο κάτοικο Λευκωσίας, οι οποίοι είχαν συλληφθεί τον περασμένο Ιούνιο, από μέλη της Αστυνομίας, αφού στην κατοχή τους είχε εντοπιστεί ποσότητα ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, στις 2 Ιουνίου 2023, μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) είχαν εντοπίσει σε περιοχή της Πάφου, τον 21χρονο να τοποθετεί πέντε νάιλον συσκευασίες, στο αυτοκίνητο του 36χρονου.

Όπως διαπιστώθηκε, οι πέντε συσκευασίες περιείχαν κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους εφτά κιλών. Ως αποτέλεσμα τόσο ο 21χρονος, όσο και ο 36χρονος, που επίσης βρισκόταν στη σκηνή, συνελήφθησαν, από τα μέλη της ΥΚΑΝ.

Σημειώνεται ότι κατά τη σύλληψη του 36χρονου, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει είχαν τραυματιστεί ελαφρά, δύο μέλη της Αστυνομίας.

Δειτε Επισης

Στην Κωνσταντινούπολη αντί στην Άγκυρα βρέθηκαν Ολγκίν-Φιντάν (pic)
Ποινές με αναστολή και πρόστιμα σε πέντε νεαρούς το Δικαστήριο για την επίθεση εναντίον πετοσφαιριστών του Παφιακού
Επιμονή Τατάρ με τη πρότασή του για τα οδοφράγματα-Δεν δείχνει καμία πρόθεση για συμφωνία
Καταγγελίες για σεξισμό εναντίον του Νίκου Πελετιέ-Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος
Αναποδογυρίστηκε διπλοκάμπινο μετά από τροχαίο στη Λεμεσό
Ποινές φυλάκισης με αναστολή σε δύο ανήλικους και 21χρονο για ληστεία και επίθεση σε ντελιβερά
Το Ανώτατο Συνταγματικό ακύρωσε απόφαση εφετείου για τελωνειακή οφειλή
Συμφωνήθηκε νέος γύρος ανταλλαγής αιχμαλώτων κατά τις συνομιλίες «εξπρές» Ρωσίας με Ουκρανία
Νέος γύρος ερευνών στην Πορτογαλία για την Μαντλίν ΜακΚαν-Θα ψάξουν τυχόν ίχνη του σώματός της
Μειωμένη παροχή νερού την Τρίτη στα υποστατικά του δρόμου Λάρνακας-Δεκέλειας