Έργα στον αυτοκινητόδρομο σε Λευκωσία και Λάρνακα

Οδικές εργασίες στις επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας διεξάγει το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος, απόψε από τις 21:00 μέχρι τις 05:00 το πρωί της Τετάρτης θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτοστρώσεων στην έξοδο των Λυμπιών (F166) προς τον Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λάρνακας (F165 – Α2).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών ο δρόμος θα παραμένει κλειστός για την τροχαία κίνηση και οι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν την έξοδο της Κόσιης.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, μεταξύ των ωρών 09:00 - 15:00, θα εκτελούνται εργασίες για κόψιμο, κλάδεμα δέντρων από τα ερείσματα και τα πρανή σε όλο το μήκος του αυτοκινητοδρόμου Λάρνακας – Λευκωσίας, και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου θα κλείνει τμηματικά και η τροχαία κίνηση θα παραμείνει στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας κανονικά.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Υπ.Υγείας: Στόχος η αναβάθμιση φροντίδας παιδιών με καρκίνο-38 νέες περιπτώσεις στις ηλικίες 0-19 ετών κάθε χρόνο
Ψάχνουν φόρμουλα για διάθεση νερού στους γεωργούς-«Η μόνιμη επίλυση του υδατικού είναι μονόδρομος»
Ακρίβεια και ζέστη εγκλωβίζουν τους ηλικιωμένους-Στον κίνδυνο θερμοπληξίας κάθε καλοκαίρι
Υπ.Γεωργίας: Η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα προτεραιότητα για Κυβέρνηση
Καμίνι η Κύπρος-Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία, σε ισχύ Κίτρινη Προειδοποίηση
Τρέχουν οι εργασίες για τις κινητές μονάδες αφαλάτωσης-Το plan B για να καλυφθεί ενδεχόμενο κενό στην παροχή νερού
Ξεκίνησαν οι πληρωμές για το «κτίΖΩ»-Στον ΕΟΑ η ευθύνη για τους ενοίκους που έστησαν πόδι στο Στρόβολο
Νέα κίτρινη προειδοποίηση-Σταθερά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος
Συνολικά 53 Κύπριοι έφυγαν από Ιράν και Ισραήλ-Πάνω από 3000 ταξιδιώτες στην Κύπρο λόγω εκτροπής
Εγκαινίασε πεζογέφυρα στον ποταμό Καρκώτη ο Βαφεάδης-«Αναβαθμίζεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων»