Στην Κύπρο για ενημέρωση των Ελλαδιτών για επιστολική ψήφο η ΥΠΕΣ της Ελλάδας

Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί την ερχόμενη Παρασκευή 26 Ιανουαρίου η Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος, Νίκη Κεραμέως, για να ενημερώσει σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Πρεσβείας τους Ελλαδίτες που διαμένουν στην Κύπρο για την επιστολική ψήφο, η οποία αναμένεται να εφαρμοστεί στην Ελλάδα για πρώτη φορά κατά τις προσεχείς ευρωεκλογές.

Όπως αναφέρεται, κατά την επίσκεψή της, η κ. Κεραμέως θα συναντηθεί επίσης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, την Πρόεδρο της Βουλής Αννίτα Δημητρίου και τον Υπουργό Οικονομικών Μάκη Κεραυνό.

Σημειώνεται ότι η ενημέρωση από την Ελληνίδα Υπουργό θα πραγματοποιηθεί σε ανοικτή εκδήλωση με θέμα «Επιστολική Ψήφος», την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 16:30 στην Αίθουσα Αρχείου ΡΙΚ στη Λευκωσία (Λεωφόρος ΡΙΚ, Αγλαντζιά).

Η εκδήλωση θα προβληθεί σε livestreaming από τις σελίδες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Κύπρο (https://www.facebook.com/GreeceinCyprus/).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Κινήσεις για αναβάθμιση τουριστικής περιοχής Πρωταρά από τον Δήμο Παραλιμνίου-Αναπλάθονται πάρκα στο Φρέναρος
Εκτός πολυμερούς διάσκεψης η ΕΕ, παρά την πρόθεση εμπλοκής-Δεν ανησυχεί για την στάση των Βρετανών η Κυβέρνηση
Μαζικοί έλεγχοι σε όλες τις πόλεις από την Αστυνομία-Συλλήψεις και καταγγελίες
Η αντίσταση στη Λάρνακα και οι απόπειρες δολοφονίας το '74-«Ήμουν κρατούμενος και με υπέβαλλαν σε βασανιστήρια»
Ήταν εγγεγραμμένο στη σύζυγο του 78χρονου το φονικό όπλο-Είχε απειλήσει πρόσωπο που σχετίζεται με το θύμα
Κραυγή απόγνωσης από το Δήμαρχο Κάτω Πύργου για την περιοχή-«Κινδυνεύουμε με αφανισμό»
Αποφάσισε πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στην Αρχή κατά της Διαφθοράς το Υπουργικό
Πώς η Mercedes παρέσυρε έντεκα άτομα στο Κολωνάκι-Σε παρκαδόρο εστιάζεται η προσοχή των Αρχών
Μετωπική επίθεση Άλματος στον Πρόεδρο για τη φυλάκιση ανηλίκων-«Φλερτάρει με την ακροδεξιά»
Αρνείται εμπλοκή στην απόπειρα φόνου στην Αμαργέτη ο 55χρονος-Υποστηρίζει πως ήταν σε γάμο