ΥΠΕΣ και Δήμος Παραλιμνίου συζήτησαν την υλοποίηση πολεοδομικών έργων

Την πορεία υλοποίησης πολεοδομικών έργων στον Δήμο Παραλιμνίου και το Τοπικό Σχέδιο Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας και Δερύνειας, συζήτησαν ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου με τον Δήμαρχο, Θεόδωρο Πυριλλη, και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών αναφέρεται ότι ο Υπουργός Κωνσταντίνος Ιωάννου συναντήθηκε σήμερα με τον Δήμαρχο Παραλιμνίου  Θεόδωρο Πυρίλλη και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου με τους οποίους συζήτησε την πορεία υλοποίησης πολεοδομικών έργων εντός των δημοτικών ορίων του Δήμου Παραλιμνίου. Ακόμα συζητήθηκε το Τοπικό Σχέδιο Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας και Δερύνειας.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται, ο Υπουργός «ενημέρωσε τον Δήμαρχο για την αποπεράτωση στις αρχές του 2024 του έργου για τη βελτίωση της Λεωφόρου Κάππαρη στο Παραλίμνι, καθώς και για την πορεία των κατασκευαστικών εργασιών για τη δημιουργία δύο μικρών πλατειών στο πλαίσιο του έργου βελτίωσης της Λεωφόρου Περνέρα. Επιπλέον, συζητήθηκε η προώθηση πολεοδομικών έργων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή υπό μελέτη».

Αναφέρεται ακόμα ότι «ο Κωνσταντίνος Ιωάννου είχε επίσης την ευκαιρία να ενημερώσει τους εκπροσώπους του Δήμου Παραλιμνίου για τις εξελίξεις σε σχέση με το Τοπικό Σχέδιο, για το οποίο αναμένεται γνωμάτευση από την Περιβαλλοντική Αρχή».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Συνεχίζεται η προσπάθεια για την ΑΤΑ, λένε συνδικαλιστές μετά τη συνάντηση με Υπ. Εργασίας
Απαντά στους Εικαστικούς Καλλιτέχνες ο Δήμος Λευκωσίας-Δηλώνει πρόθυμος να συζητήσει κατάρτιση νέας συμφωνίας
Ο Δήμος Λευκωσίας πήρε το κτήριο στέγασής του, ανέφερε το Σωματείο Εικαστικών Καλλιτεχνών
Ικανοποίηση Δήμου Στροβόλου για ανταπόκριση Κυβέρνησης σε προτάσεις του
Σημαντικό βήμα για αυτονομία θεωρούν οι ΕΟΑ τη ρύθμιση που ψήφισε η Βουλή
Ανοικτός κλιματιζόμενος χώρος στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου
Εγκρίθηκαν από τη Βουλή οι κανονισμοί για τη διάθεση γης για πανεπιστήμια
Βλάβη άφησε χωρίς νερό πολλές περιοχές της Λεμεσού
Τελέστηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης «51 χρόνια μετά η ζωή επιμένει» του ΓΤΠ
Εως την 1η Οκτωβρίου οι αιτήσεις για το Σχέδιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ για ιδία κατανάλωση