Προφυλακιστέος ο κρεοπώλης για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη-Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, η σορός του οποίου βρέθηκε έπειτα από 18 ημέρες αναζητήσεων.

Ο 50χρονος απολογήθηκε σήμερα ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα και σύμφωνα με πληροφορίες επέμεινε στην τοποθέτησή του ότι δεν έχει σχέση με το θάνατο του 31χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του κρεοπώλη από το Μεσολόγγι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Έντονες αποδοκιμασίες

Έξω από τα δικαστήρια Μεσολογγίου βρέθηκε από νωρίς κόσμος και η οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικου, η οποία βρισκόταν εκεί όταν πληροφορήθηκε για τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου στον Ευαγγελισμό.

Την ώρα που οι αστυνομικοί έβγαλαν τον 50χρονο προκειμένου να επιβιβαστεί στην κλούβα και να οδηγηθεί στις φυλακές, επικράτησε ένταση και άγριες αποδοκιμασίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος αναμένεται τις επόμενες ώρες να μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού, μέρος για το οποίο είχε ρωτήσει τους συγκρατούμενούς του στην Ασφάλεια Μεσολογγίου, κατά την πρώτη του κράτηση.

Βρέθηκε σε βάλτο η σορός του 31χρονου Μπάμπη

Νωρίτερα και έπειτα από 18 ημέρες βρέθηκε η σορός του Μπάμπη που είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιανουαρίου. Βρέθηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου και αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας για να διαπιστωθεί αν αυτή ανήκει στον άτυχο Μπάμπη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός ήταν σκεπασμένη με βαρύ αντικείμενο.

Λίγο πριν τις 17:00 επιβεβαιώθηκε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πως η σορός ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη, αφού προηγουμένως στο σημείο είχε μεταβεί και ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ επικεντρώνονται στο να βρεθεί το όπλο από το οποίο δολοφονήθηκε ο Μπάμπης.

Εθελοντής διασώστης μιλώντας στο protothema.gr, αναφέρει πως η σορός βρέθηκε από τον σκύλο της Αστυνομίας Κ9 σε ένα αυλάκι του βάλτου στο τέλος μίας τριφυλλιάς με ρύζια.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τις πληροφορίες η σορός του Μπάμπη θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο ενώ το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε θα παραμείνει όλο το βράδυ με φύλαξη από την Ελληνική Αστυνομία έτσι ώστε την Τρίτη να ξεκινήσουν εκ νέου οι έρευνες για την εύρεση του όπλου.

mesologgi-es__4_

mesologgi-es__5_

mesologgi-es__1_

mesologgi-es__2_

mesologgi-es__3_

Υπενθυμίζεται πως από τα ξημερώματα, έφτασε στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου, ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Τραγωδία στη Νάξο-Ηλικιωμένη πνίγηκε στην παραλία του Αγίου Γεωργίου
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
Μαθήτρια βρήκε κατσαρίδα μέσα σε σχολικό γεύμα στην Ελλάδα (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Έγινε ο πρώτος πολιτικός γάμος ομόφυλου ζευγαριού στη Χίο (pic)
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα