Απαντά η Ζαννέτου για το περιστατικό με άλκοτεστ-«Οι αναφορές δεν συνάδουν με τα τα πραγματικά γεγονότα»

Και ενώ η Αστυνομία επιβεβαίωσε το περιστατικό με την κρατική αξιωματούχο, λέγοντας πως φαίνεται να αρνήθηκε να δώσει δεύτερο δείγμα για άλκοτεστ, ανακοινώνοντας παράλληλα πως η υπόθεση οδηγείται ενώπιον Δικαστηρίου, η Επίτροπος Νομοθεσίας βγαίνει μπροστά, παραδεχόμενη από την μια πως είναι το υπό αναφορά πρόσωπο, ωστόσο από την άλλη αναφέρει πως ακολούθησε τις οδηγίες της Αστυνομία, διαψεύδοντας στην ουσία τα περί άρνησης της.

Σε γραπτή της δήλωση η Λουΐζα Χριστοδουλίδου Ζαννέτου, αναφέρει πως «αναφορικά με τα δημοσιεύματα σχετικά με τον έλεγχο αλκοτέστ αξιωματούχου στις 11.1.2024, θα ήθελα να αναφέρω ότι αφορούν το πρόσωπο μου. Βρισκόμουν σε οικογενειακό δείπνο σε προσωπικό χρόνο με την κόρη μου, που ήταν μαζί μου καθόλη τη διάρκεια όλων των ελέγχων της αστυνομίας, αρχικού και τελικού, ακολουθώντας τις οδηγίες της Αστυνομίας και για όσο χρόνο χρειάστηκε για να ολοκληρωθούν».

Περαιτέρω, η κ. Ζαννέττου αναφέρει πως «τα όσα επιπρόσθετα αναφέρονται στον Τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν συνάδουν με τα πραγματικά γεγονότα και όπως αυτά εξελίχθηκαν».

Τέλος, η Επίτροπος Νομοθεσίας σημειώνει πως λυπάται για το περιστατικό και θα χειριστεί το θέμα όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία, ενώ καταλήγει πως «όπως κάθε πολίτης έχει το τεκμήριο της αθωότητας, θεωρώ ότι αυτό ισχύει και για μένα. Μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης δεν θα προβώ σε άλλη δήλωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επιβεβαιώνει την άρνηση της αξιωματούχου να δώσει δεύτερο δείγμα η Αστυνομία-Καταχωρείται υπόθεση

Δειτε Επισης

Σοβαρός τραυματισμός 40χρονου στην Πάφο μετά από μετωπική σύγκρουση
Χωρίς αποτέλεσμα οι προσπάθειες εντοπισμού του 35χρονου τουρίστα στην Πάφο-Επεκτάθηκαν οι έρευνες
Πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένος, τον παρέλαβε συγγενικό του πρόσωπο και τον τσάκωσαν ξανά λίγη ώρα αργότερα
Με... πυροτεχνήματα και μειωμένες διαγωγές δεν πατάσσεται η νεανική παραβατικότητα-Καυτή πατάτα οι ευθύνες
Επτά μήνες με την πεπατημένη ο Αρναούτης-Αστοχίες, αναδιοργάνωση στα αζήτητα και αδυναμία για αποφάσεις
Στην δημοσιότητα φωτογραφίες από τα τραύματα κρατούμενου που του έστησαν ενέδρα στις Κεντρικές-Τον περίμεναν με μαχαίρια για αντίποινα
Άφαντος ο 35χρονος τουρίστας που χάθηκε στην Πάφο-Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες
Εβδομήντα δύο συσκευασίες με κοκαΐνη κατάπιε τελικά ο 52χρονος που πιάστηκε στο αεροδρόμιο Πάφου
Σε απευθείας δίκη οδηγείται ο 34χρονος που επιτέθηκε και απήγαγε γυναίκα στη Λάρνακα
Κλείνει για έργα τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού στο ύψος Κοτσιάτη