Τραγωδία στην Καλιφόρνια-Μηχανικός της Google ξυλοκόπησε τη σύζυγό του μέχρι θανάτου

Άγριο έγκλημα έγινε στην Καλιφόρνια όταν ένας μηχανικός της Google ξυλοκόπησε τη σύζυγό του μέχρι θανάτου μέσα στο σπίτι τους. Ο 27χρονος Λίρεν Τσεν σύμφωνα με τις αρχές βρέθηκε μέσα στο σπίτι του και έμοιαζε να είναι «σαν χαμένος» ενώ δίπλα του ήταν νεκρή η γυναίκα του. Η δολοφονία έγινε στη Σάντα Κλάρα, μια αριστοκρατική περιοχή στην καρδιά της Silicon Valley και μόλις λίγα χιλιόμετρα από τα κεντρικά γραφεία της Google.

Η αστυνομία δέχτηκε κλήση από ένα φίλο του ζευγαριού ο οποίος ανησύχησε επειδή ούτε ο Τσεν ούτε η σύζυγός του απαντούσαν στις κλήσεις του. Ωστόσο όταν εκείνος πήγε στο σπίτι τους είδε τον Τσεν από ένα παράθυρο «πεσμένο στα γόνατά και με τα χέρια ψηλά».

Όταν η αστυνομία μπήκε στο σπίτι του ζευγαριού βρήκε τη γυναίκα άγρια δολοφονημένη στο υπνοδωμάτιο ακριβώς πίσω από το σημείο όπου είχε γονατίσει ο Τσεν. Η γυναίκα είχε δεχτεί βαριά χτυπήματα από αμβλύ αντικείμενο στο κεφάλι.

China_Paper

Τα ρούχα, τα πόδια και τα χέρια του Τσεν ήταν «γεμάτα με αίμα» ενώ στα χέρια του είχε γρατζουνιές και χτυπήματα. Τόσο ο Τσεν όσο και η σύζυγός του - που αναγνωρίστηκε ως Xuanyi Yu - εργάζονταν στη Google.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και θλιμμένοι από αυτό που συνέβη στην Xuanyi», δήλωσε στην The Post η εκπρόσωπος της Google Bailey Tomson. «Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά της».

Σύμφωνα με τα προφίλ τους στο LinkedIn, τόσο ο Τσεν όσο και η Yu ήταν μηχανικοί λογισμικού στη Google σπούδασαν στην Κίνα αλλά εργαζόταν στις ΗΠΑ.

Η δολοφονία έγινε είδηση στην Κίνα και θέμα στην πρώτη σελίδα της The World Journal, της μεγαλύτερης κινεζικής εφημερίδας στις ΗΠΑ. Ανεπιβεβαίωτες φήμες πληροφορίες αναφέρουν ότι η δολοφονία σχετίζεται με τον πρόσφατο γύρο απολύσεων της Google.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Συγκεντρώνουν πληροφορίες οι ΗΠΑ για το τι συνέβη στη Βηρυτό
ΒΙΝΤΕΟ: Aπάντησε με ρουκέτες στο βόρειο Ισραήλ η Χεζμπολάχ
Νεκρός ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, μετά το χτύπημα στη Βηρυτό, σύμφωνα με ισραηλινές πηγές
Απειλητικό μήνυμα Ιράν-«Οι δράστες της σφαγής στη Βηρυτό δεν θα μείνουν ατιμώρητοι»
Θρίλερ μετά το χτύπημα του Ισραήλ στη Βηρυτό-Πληροφορίες πως σκοτώθηκε ο υπαρχηγός της Χεζμπολάχ
Πηγές της Χεζμπολάχ λένε ότι ο ηγέτης της «είναι καλά» μετά το χτύπημα στο αρχηγείο της οργάνωσης
Ακτιβιστές πέταξαν ξανά σούπα σε πίνακα του Βαν Γκογκ (vid)
Οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν το αρχηγείο της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό-Στόχος ήταν ο Χασάν Νασράλα
Προειδοποιήσεις Νετανιάχου από τον ΟΗΕ-«Δεν υπάρχει μέρος στο Ιράν που δεν μπορούμε να φτάσουμε»
Οι Χούθι ανέλαβαν την ευθύνη για τις επιθέσεις σε Τελ Αβίβ και Ασκελόν με βαλλιστικό πύραυλο και drone