Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό του αγνοούμενου μετανάστη που έπεσε στη θάλασσα

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες της Αστυνομίας στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κάβο Γκρέκο και Αγίας Νάπας, για εντοπισμό παράτυπου μετανάστη ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες, έπεσε στη θάλασσα ενώ βρισκόταν σε βάρκα μαζί με άλλα άτομα.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι οι έρευνες που άρχισαν από χθες το απόγευμα, διεξάγονται υπό τον συντονισμό του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ), και σ' αυτές συμμετέχουν πλωτά και πτητικά μέσα της Λιμενικής Αστυνομίας.

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα και μέχρι το βράδυ πεζές περιπολίες στην ακτή, χωρίς όμως να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Οι έρευνες των πτητικών και πλωτών μέσων διάσωσης διακόπηκαν χθες το βράδυ και άρχισαν ξανά σήμερα το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε όταν τρεις βάρκες με 190 παράτυπους μετανάστες με καταγωγή από τη Συρία, βρίσκονταν περίπου δυο ναυτικά μίλια από την ακτή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που έδωσαν άλλοι μετανάστες στην Αστυνομία, σε μία από τις βάρκες προέκυψε πρόβλημα στη μηχανή με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Ο άνδρας βούτηξε στη θάλασσα, με στόχο να βγει στη στεριά κολυμπώντας, ωστόσο από εκείνη την ώρα αγνοείται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Μεγάλη πυρκαγιά στην Παλαιά Φώκαια-Καίγονται σπίτια, εκκενώσει και απεγκλωβισμοί κατοίκων
Σε δημόσια διαβούλευση Νομοσχέδιο για διαφάνεια και πολιτική διαφήμιση
Μίλησε για το Κυπριακό ο Ερντογάν με τον Μακρόν-Του ζήτησε να συμπεριληφθεί η Τουρκία στη νέα αρχιτεκτονική ασφάλειας
Δεν αρκούν τα προγράμματα απεξάρτησης στις Κεντρικές Φυλακές-Τεράστιες οι ανάγκες για ολοήμερα κέντρα
Έδωσε γραπτώς σειρά από ερωτήματα για τα ξενόγλωσσα στην Επ. Παιδείας το ΥΠΑΝ
Γ. Σαββίδης: Οι θεσμοί και λειτουργούν αλλά και συνεργάζονται, κακεντρεχή σχόλια και fake news στα MKΔ
Α. Δημητρίου στο ΕΛΚ: Η ΕΕ οφείλει να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στα όσα τεκταίνονται στη Μ. Ανατολή
Μικρής έκτασης ρύπανση από πετρελαιοειδή σε θάλασσα της Λεμεσού (pics)
Πράσινο Υπουργικού για τηλεργασία και ευέλικτο ωράριο στη Δημόσια Υπηρεσία-Στη Βουλή Νομοσχέδιο
Νέες καταγγελίες για την απάτη με SMS για δήθεν πληρωμή εξώδικων-Πώς δρουν οι επιτήδειοι (pics)