Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία του 43χρονου στη Χαλκίδα-Ψάχνουν τα κίνητρα

Σοκάρει το ειδεχθές έγκλημα που σημειώθηκε σήμερα στην Εύβοια, σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας.

Όπως μεταδίδουν ελλαδικά μέσα, ο 43χρονος, όπως έκανε κάθε μέρα, βγήκε από το σπίτι του προκειμένου να πάρει το όχημά του και να πάει στη δουλειά. Εκεί τον περίμενε η 39χρονη, η οποία του επιτέθηκε πισώπλατα και τον χτύπησε τέσσερις φορές με μαχαίρι.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του 43χρονου, η οποία παρακολουθούσε από το μπαλκόνι

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, μετά από τρεις κλήσεις που δέχτηκε, και συνέλαβε την 39χρονη.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί πως έγινε το έγκλημα, ποια ήταν τα κίνητρα, αλλά και ποια ήταν η σχέση του θύματος με την 39χρονη.

«Τον έσφαξε»

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως η 39χρονη ήταν τοξικομανής, η οποία βρισκόταν μέσα στο όχημα του 43χρονου.

«Πήγε το πρωί να πάρει το αυτοκίνητό του. Ήταν μία τοξικομανής μέσα, τον έσφαξε. Απ’ ότι ξέρω δεν γνωρίζονταν. Δεν ακούσαμε τίποτα, είδαμε την αστυνομία και τα περιπολικά», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Συγγενής του 43χρονου κάνει λόγο για ένα καλό παιδί, πρόσφατα παντρεμένο και συμπλήρωσε πως όταν έγινε αρχικά γνωστό, πίστεψαν ότι προσπάθησαν να τον ληστέψουν.

Πηγή: In.gr

Δειτε Επισης

Νεαρή κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε από 48χρονο στην Ελλάδα-Την χτύπησε και την παράτησε στον δρόμο
Άγρια συμπλοκή στις φυλακές στο Ναύπλιο-Επτά συλλήψεις και πέντε τραυματίες
Η περιγραφή της 18χρονης υπαλλήλου καφέ στη Νέα Ιωνία που παρενόχλησε θαμώνας-«Είπε έχει εμμονή μαζί μου»
Εκδίδουν διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία Μοσχούρη-Στο Ντουμπάι ο εκτελεστής «Έντικ»
«Άδειασαν στο πτώμα ακόμα μία δεσμίδα σφαίρες»-Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας του φόνου του «Θαμνάκια»
Πήγε να διασκεδάσει σε κλαμπ με όπλο γεμάτο σφαίρες στην Ελλάδα-Συνελήφθη από την Αστυνομία
Το παρελθόν του «Θαμνάκια» στην Greek Mafia, η εμμονή με την γυμναστική και το τελευταίο Πάσχα
Τι βρήκαν στο σπίτι του δολοφονημένου Γιώργου Μοσχούρη οι Αρχές-Γιατί ερευνούν το αυτοκίνητό του
Στο Βατικανό ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα για την κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Πέθανε ο Νίκος Παλαιοκώστας, αδελφός και συνεργός του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα