Υπό κράτηση ο συλληφθείς για το τετραπλό θανατηφόρο-Στο μικροσκόπιο τα κλειστά κυκλώματα

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για το φρικτό θανατηφόρο δυστύχημα, με τέσσερις νεκρούς, που σημειώθηκε μισή ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου, ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας, ενώ ήδη στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν τεθεί τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής.

Η Αστυνομία, έχει ήδη περάσει χειροπέδες στον 44χρονο οδηγό του δεύτερου οχήματος, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, καθώς από τη σύγκρουση υπέστη θλάση πλευρών. Εναντίον του συλληφθέντα, που φαίνεται να ανέπτυξε ταχύτητα και να παραβίασε το κόκκινο, διατάχθηκε εξαήμερη κράτηση από το Δικαστήριο. Η διαδικασία προσωποκράτησής του διεξάχθηκε στο νοσοκομείο.

Οι έρευνες της Αστυνομίας, επικεντρώνονται στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής, ώστε να αποσαφηνιστεί η αιτία και ο τρόπος που σημειώθηκε το τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στην 27χρονη Βαθούλλα Γεωργίου, στον 17χρονο αδελφό της Νικόλα Γεωργίου, στον 73χρονο παππού της Νικόλα Ζαβρού από το Λιμνάτι και στην 74χρονη γιαγιά της Ευανθία Γεωργίου.

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθούν και οι νενομισμένες νεκροτομές στις σορούς των τεσσάρων θυμάτων της οικογένειας.

410027636_1752350828564556_6169614454139672712.width-800

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστο Ανδρέου, η Αστυνομία αξιολογεί στοιχεία από τα κλειστά κυκλώματα, αλλά και κατά πόσο αναπτύχθηκε ταχύτητα από τους οδηγούς, αφού στην περιοχή υπάρχουν φώτα τροχαίας. Παράλληλα, τα μέλη της Δύναμης τις επόμενες ώρες αναμένεται να προγραμματίσουν την αναπαράσταση του τροχαίου.

Σημειώνεται πως το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, γύρω στις 12:30 τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς, όταν διπλοκάμπινο όχημα, το οποίο οδηγούσε ο 44χρονος με συνοδηγό τη 38χρονη σύζυγο του με βόρεια κατεύθυνση στην οδό Γιάννη Κρανιδιώτη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με ιδιωτικό όχημα που οδηγούσε η 27χρονη Γεωργίου, είχε νότια κατεύθυνση στην ίδια οδό και επιχειρούσε στροφή δεξιά στην οδό Αγίας Αναστασίας.

414485619_264453413320736_2169358983204192884_.width-800

Από τη σφοδρή σύγκρουση, η 27χρονη οδηγός, ο συνοδηγός παππούς της και οι επιβάτες, η γιαγιά και ο ανήλικος αδελφός της, που επέβαιναν στο μικρό αυτοκίνητο, βρήκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ προηγούμενος διασκέδαζαν όλοι μαζί την έλευση του νέου έτους στο σπίτι τους στη Λεμεσό.

Δειτε Επισης

Στις 23 Μάϊου το πρώτο τετ α τετ ενώπιον Δικαστηρίου για Γενικό και Βοηθό Εισαγγελέα vs Ελεγκτή
Έριξαν μπάλες με ναρκωτικά και κινητά εντός των Κεντρικών Φυλακών- Εντοπίστηκαν από δεσμοφύλακες
Αναστάτωση σε σχολεία ανά το Παγκύπριο-Απειλητικά email για βόμβες
Καταχωρείται η ένσταση Γενικού Ελεγκτή στο αίτημα για παύση του-Πολυσέλιδη έκθεση των δικηγόρων
Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στα κλειστά γήπεδα Απόλλωνα και ΑΕΛ
Αναστάτωση σε σχολεία της Λεμεσού-Στάλθηκαν απειλητικά email
Στο Νοσοκομείο πέντε πρόσωπα έπειτα από τροχαίο στην Πάφο
Νεαρός εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών στην Πάφο
Χειροπέδες σε 46χρονη για κλοπή των εισπράξεων από αρτοποιείο
Πυρκαγιές σε ισόγειο οικίας και διαμέρισμα στη Λάρνακα έθεσε σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική