Στόχος εμπρηστών όχημα 29χρονου στη Λεμεσό-Κατασβέστηκε από γείτονες

Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης αυτοκίνητο πολυτελείας που ανήκει σε 29χρονο από τη Λεμεσό. Τη φωτιά κατέσβεσαν γείτονες που την αντιλήφθηκαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η φωτιά ξέσπασε στη 1.30 τα ξημερώματα - ενώ το αυτοκίνητο του 29χρονου βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του, στην περιοχή Ομονοίας - καθώς ο δράστης ή οι δράστες περιέλουσαν το αυτοκίνητο με εύφλεκτη ύλη και το πυρπόλησαν.

Η φωτιά που κατασβέστηκε πριν την άφιξη της πυροσβεστικής, προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο. Μέλη της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας απέκλεισαν τη σκηνή για έρευνες και ανακρίσεις. Στη σκηνή εντοπίστηκε μπετόνι με εύφλεκτη ύλη, το οποίο παραλήφθηκε από τους ανακριτές.

Δειτε Επισης

«Δεν θα πρέπει να κατηγορηθούν μόνο επτά αλλά 107. Δεν εμπιστεύομαι την Νομική Υπηρεσία»
Κουκουλοφόροι μπούκαραν στο σπίτι 40χρονου και του επιτέθηκαν με ρόπαλο και μαχαίρι
Έντονη αντιπαράθεση Χαρτσιώτη με Δαμιανού-«Ο ίδιος υπουργός με το κλείσιμο του αυτοκινητόδρομου για να ανάψουν φουκούδες»
Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για κλοπή στην Αγία Νάπα (pic)
Σοβαρός τραυματισμός 40χρονου στην Πάφο μετά από μετωπική σύγκρουση
Χωρίς αποτέλεσμα οι προσπάθειες εντοπισμού του 35χρονου τουρίστα στην Πάφο-Επεκτάθηκαν οι έρευνες
Πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένος, τον παρέλαβε συγγενικό του πρόσωπο και τον τσάκωσαν ξανά λίγη ώρα αργότερα
Με... πυροτεχνήματα και μειωμένες διαγωγές δεν πατάσσεται η νεανική παραβατικότητα-Καυτή πατάτα οι ευθύνες
Επτά μήνες με την πεπατημένη ο Αρναούτης-Αστοχίες, αναδιοργάνωση στα αζήτητα και αδυναμία για αποφάσεις
Φωτιά στην αποθήκη τεκμηρίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού